ja też byłam w szoku.... tyle kolorów do przemyślenia... a mój mąż po 2 minutach mojego zastanowienia mówi " no bierz ten czerwony ile można kolor wybierać" No to dla świetego spokoju wzięłam ten "czerwony"...i muszę mu przyznać wygląda super
Tak Justyś...zajęłam się zaleganiem....poprasowałam w związku z tym zalegające pranie
U mnie oczywiście prasowanie też zalega bardzo ozdobnie. Zalegało bardzo ozdobnie na regale. Ale tak bardzo ozdobnie zalegało, tak bardzo, że aż nie potrafię tego wyrazić. Tak ozdobnie, że oczy bolały od patrzenia. I schowała je do szafy i teraz ozdobnie zalega w szafie
Aloha
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Tak Justyś...zajęłam się zaleganiem....poprasowałam w związku z tym zalegające pranie
U mnie oczywiście prasowanie też zalega bardzo ozdobnie. Zalegało bardzo ozdobnie na regale. Ale tak bardzo ozdobnie zalegało, tak bardzo, że aż nie potrafię tego wyrazić. Tak ozdobnie, że oczy bolały od patrzenia. I schowała je do szafy i teraz ozdobnie zalega w szafie
Justyś rozbawiłaś mnie
Całe szczęście, że mam pokój, który jeszcze nie do końca jest wyposażony do użytkowania sterta rzeczy do prasowania czeka właśnie tam i jako iż pokój jest niewykorzystywany jeszcze praktycznie do niczego to nie często tam wchodzę i ta cała sterta nie rzuca mnie się w oczy
A jak już jestem zmuszona tam wejść to równie szybko stamtąd uciekam
Asiu
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum