Akos - za Twój optymizm, siłę, nastawienie
za wszystko
Dokładnie TAK
[ Dodano: 2011-11-23, 09:27 ]
Akos i tak trzymaj. Choć po drodze będą różne przeszkody, tak trzymaj i myślę, że będziesz tak trzymała.
Po drodze będzie różnie, mogą być 'dołki', ale ważne, aby ogólnie było dobrze. Gdy człowiek upadnie, to po to, aby się podnieść.
Gdy człowiek wpadnie w dołek, to można wyjść z dołka, wziąć szpadelek i zasypać dołek.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Po drodze będzie różnie, mogą być 'dołki', ale ważne, aby ogólnie było dobrze. Gdy człowiek upadnie, to po to, aby się podnieść.
Gdy człowiek wpadnie w dołek, to można wyjść z dołka, wziąć szpadelek i zasypać dołek.
[ Dodano: 2011-11-23, 10:35 ] akos6,
Kochana a kto z nas nie ma dołków, chyba nie ma kogoś takiego na tym forum ,i tak jesteś wielka i dasz sobie radę masz tyle pogody ducha w sobie
Pozdrawiam
To ja Wam zdradzę sekret tej pogody ducha Może już jest troszkę starsza ale uśmiech pozostał... i mam takie dwa egzemplarze i w ogóle jak mawia moje 5 letnie dziecko "miłość jest najważniejsza"
[ Dodano: 2011-11-23, 15:24 ]
a przed chwilą przyjechał kurier po paczki. w domu chodzę w tych moich króciuteńkich włosach z prześwitami... i jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłam. no i na pewniaka otwieram drzwi przerażenie w oczach kuriera- bezcenne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum