Dzisiejszy dzień już się miło zaczął
Wcześniejsza pobudka przez co dzień będzie dłuższy
Uśmiech (schorowanej) mojej kochanej babci z samego rana
Przepiękna msza święta dzięki której wygłoszone kazanie dało mi wiele do myślenia i zastanowienia się nad sobą
Piękna pogoda (póki co)
Za chwilkę wyjazd z moją już 4-letnią siostrzenicą do kina na bajkę
.... cdn
Życzę wszystkim miłego dnia
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Witam Niedzielnie,
Nigdy nie pomyślałem , żeby tak wcześnie ustawiać się w kolejce do Bozi... może wtedy jest większa szansa na to że załapie się na jakieś maleńkie cuda...
Nigdy nie pomyślałem , żeby tak wcześnie ustawiać się w kolejce do Bozi...
Romku ja jakiś czas temu też nigdy nie pomyślałabym o tym.
Dawniej: ja wierząca - nie praktykująca.
Może to dziwnie zabrzmi ale odkąd tato odszedł stałam się bardziej praktykująca. Próbuję odbudować Swoją wiarę, którą gdzieś tam w pewnym momencie zagubiłam , "małymi" kroczkami udaje mnie się to i szczerze powiedziawszy w jakimś sensie mi to bardzo pomaga.
Uczęszczanie na msze święta sprawia, że zaczynam na niektóre rzeczy, na ludzi, na otoczenie i na samą siebie inaczej patrzeć i nie tylko prosić (co do jakiegoś czasu robiłam) ale i dziękować za wszystko, za każdy dzień.
Dostrzegam błędy jakie popełniłam i umiem się do Nich przyznać (z tym też był problem)
Wpadam w częste refleksje, po których czuję się dobrze, a nawet powiedziałabym, że bardzo dobrze.
Dzisiejsza msza/kazanie było tak piękne i tak wiele dało mi do myślenia, że postanowiłam osobiście podziękować księdzu za "lekcję"
Odkąd zaczęłam odbudowywać Swoją wiarę mogłabym wiele na ten temat napisać ...
Jednak każdy ma prawo wyboru i może się ze mną nie zgodzić.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie
roman1130 napisał/a:
Przyjemnego odpoczynku
Tobie również
_________________ Anelia
ojjojojjj takiej odpowiedzi się nie spodziewałam Miłe zaskoczenie
Super to w takim razie ja czekam i myślę jakby tu się odpowiednio przygotować do spotkania
Czerwony dywan w korytarzu mam także dywanik mam z głowy ...
_________________ Anelia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum