Moi kochani,jestem z Wami.
Bardzo proszę o trzymanie kciuków jeszcze przez kilka dni,tak bardzo boję się zapeszyć i tylko dla tego nie piszę o postępach w moim leczeniu.
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Bardzo proszę o trzymanie kciuków jeszcze przez kilka dni,tak bardzo boję się zapeszyć i tylko dla tego nie piszę o postępach w moim leczeniu.
Trzymamy trzymamy -cały czas.
Odezwij się za parę dni i daj znać
Buźka
_________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. -Paulo Coelho
Buźka
Dokładnie tak jak pisze Jadźka
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
jadźka49 napisał/a:
Berta napisał/a:
Buźka
Dokładnie tak jak pisze Jadźka
Tak jest !! Czekamy
_________________ Tatulek [*] 12-12-2011 godz 7:50 .Spoczywaj w Pokoju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum