...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
niestety przeszczep przesuniety mam infekcje dostalam antybiotyk i do domku za tydzien kontrola.Tutaj w Angli warunki wykonywania przeszczepu zupelnie inne niz w Polsce nie ma takiego rygoru co prawda jest izolatka z filtrowanym powietrzem caly oddzial jest filtrowany mozna chodzic po korytarzu,moga odwiedzac Cie bliscy pod warunkiem,ze sa zdrowi ale nie powinnam sie zbytnio dziwic bo przeciez auto przeszczep mialam wykonywany na sali 4-osobowej i nie bylo wiekszch problemow widocznie takie maja procedury ito sie u nich sprawdza.Duzo zdrowka dla wszystkich
mialam napisac predzej ale jakos nie moglam sie zmobilizowac.Wsrode bedzie 6tygodni po przeszczepie,bardzo szybko wyszlam ze szpitala bo w 13 dobie.Sam przeszczep byl o wiele latwiejszy niz auto 2 lata temu mniej skutkow ubocznych.W zeszlym tygodniu mialam transfuzje 2 woreczki krwi poza hemoglobina pozostale wyniki ok lekarze zadowoleni ja tez bo sil coraz wiecej oby tak dalej serdecznie wszyskich pozdrawiam
dzisiaj mija 6 miesiecy od mojego przeszczepu od dawcy niespokrewnionego czuje sie dobrze oby tak dalej serdecznie wszystkich pozdrawiam i duzo zdrowka zycze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum