Witam
Dzisiaj jako perwsza podpisałam zgodę na udział w badaniu klinicznym .Bloczki z prepatatami jutro pojadą do badania w kierunku mutacji BRAF V600.Wyniki mają być za tydzień.Pozostaje mi czekać (w tym jestem już dobra).
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
No cóż,będzie co ma być
Jedno wiem ,jeszcze to nie koniec i wiele może się wydarzyć.
A Wy jestescie wspaniali,bez Was nie dałabym rady pozbierać się do walki. Dziękuję
[ Dodano: 2012-02-21, 16:01 ]
Znowu wpiałam nie w tym watku (miał być kciukowy).Sorki
_________________ Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
— Paulo Coelho
Berta, podczytuję cię od jakiegoś czasu i trzymam za ciebie mocno kciuki . Ja też będę z niecierpliwością czekać na twoje wyniki . Będzie dobrze . Napewno .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Witaj Berto!
Przeczytałam cały Twój wątek, przeszłaś, jak do tej pory bardzo długą i dość wyboistą drogę, a pomimo to znalazłaś czas aby mi odpisać - pomimo wielu swoich problemów i trosk - Bardzo Dziękuję!
Cieszę się że możesz wziąć udział w badaniach klinicznych - Trzymam mocno kciuki za Ciebie! Masz w sobie wiele siły! - oby tak dalej! My damy Tobie dużo wsparcia duchowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum