Dziś byłem w warszawie u pana doktora Szałamachy ... pokazałem swoje wyniki. Lekarz bardzo rzeczowy zostałem skierowany do szpitala za tydzien 13- tego i Pani od badań lekarskich zostane przyjęty. Jeszcze nawiązalem w warszawie z fundacja Aliva dostalem bardzo ciekawe informacje.
więc wypad Do Warszawy był bardzo dobry:)
Dobrze mam teraz więcej czasu to dopiszę co ustaliliśmy w warszawie z lekarzem Dr. Szałamachą ( dodam pokazałem tylko wyniki a lekarz wzioł telefon i zaczoł dzwonić by tylko jak najszybciej się dostał do szpitala.. naprawdę wielce pozytywnie mega jestem pozytywnie nastrojony ) ..
jutro normalnie idę w w łodzi do szpitala na leki drugiego rzutu nie powiedziano mi jakie to leki to się wszystko dowiem i dostane pierwsze leki... potem we wtorek 13-stego wrócę do warszawy do pani dr koseka i dowiem co to są za lekki czy te leki w warszawie w pierwszym planie by były podawane jeśli warszawie stwierdzą by dali co innego przerwę kurację w łodzi a wrócę do warszawy.
Lekarz przyjmujący wczoraj mnie w warszawie Mega rzeczowy i energiczny. Super.
Wczoraj jeszcze z samego rana przeszedłem się do fundacji Aliva i powiem szczerze ,że czasem miałem bardzo mieszane uczucia na temat takich spraw. Ale tam wiedza ... i myśli osób tam też powiedziało mi tyle nowych spraw myśli na temat czerniaka że jestem bardzo pozytywnie nastawiony.
Znam lekarza u którego byłeś - to mój prowadzący z warszawskiego CO, faktycznie mega konkretny człowiek, bardzo nastawiony na działanie. A czy mówiłeś mu, że w Łodzi dostaniesz jutro leki? Rozumiem, że w Warszawie mają kontynuować, lub zmienić leczenie które zostało podjęte w Łodzi?
Najważniejsze że pozytywnie zalatwileś bo jak widać że lekarz chce o Ciebie zawalczyć to Ty też wierzysz ze będzie ok tak trzymać odzywaj się czy leki się pokrywają z tym co Warszawie,trzymam✊✊
Savine. - lekarz z warszawy kazał mi tu przyjąć leki co jutro rozpoczynam w Lodzi. spytać o wszystko jakie to leki. Bo jestem umówiony następny wtorek do warszawy jeśli te leki będą co by na poczatku chcieli by dac w warszawie to zostane w lodzi jesli cos innego to do warszawy przeskocze.
[ Dodano: 2017-06-07, 10:19 ]
Jestem Wielce rozwcieczony ... pomylili na mojej karcie przyjmowania z dnia 6 na 7 ... szukano mnie wczoraj a dzis nie maja dla mnie miejsca a ja nic zlego nie zrobilem i a jeszcze tyle sie lecze w Lodzi maja wszystko moje telefony etc ...... a nawet kurr.... poszukac kontaktu że czemu mnie niema w szpitalu boże........... a ja nic nie zrobilem dnia 7 dzis przychodze a oni powiedzieli no przykro brak miejsca .........
Marcin. wichniar2,
To jest trochę niepoważne z ich strony Ale nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem. Trzeba działać. Czy próbowałeś ponownie się z nimi skontaktować i ustalić termin? Rozmawiałeś ze swoim lekarzem prowadzącym?
Tak czy inaczej, dobrze, że w Warszawie udało się porozumieć i jest szansa. W końcu to najlepsze miejsce dla "czerniakowców", podobno.
Marcin. wichniar2,
To już się stało i szkoda teraz Twoich nerw, nie jesteś w stanie cofnąć czasu. Musisz ustalić szybki, kolejny termin i działać dalej. Jak sam nie zawalczysz o siebie to nikt nie jest w stanie Ci pomóc.
w lodzi jestem umowiony znów 19 - no ale więcej sie dowiedzialem to mial by też byc badania lekowe to jak sie zapiszesz to trodno zrezygnowac... i wtedy so warszawy nie mógł bym tak łatwo sie przenieść. 13 jade do warszawy jeśli w warszawie dadza mi sensowny termin klade sie do warszawy ..... na skórze wyczuwam że rośnie masakra ...... więc teraz czas najwazniejszy.... i mam nadzieję że czekanie na konsultacje i ewenetualne dostanie sie będzie dla mnie nie błędem.
[ Dodano: 2017-06-08, 13:56 ]
i to co się stało w lodzi pomyłka przyjęcia to miało być znak by do warszawy czekać.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: marzena66: 2017-06-13, 16:59 ] powodzenia
[ Dodano: 2017-06-13, 17:11 ]
Warszawa powiedziała że mnie nie przyjmie , są takie same leki co w łodzi więc leczenie rozpoczynam od poniedziałku w Łodzi. w warszawie nie ma jakiś innych badań. więc ehh straciłem czas by się dowiedzieć i wcześniej nie zacząłem w łodzi leczenie, bo na warszawe byłem nastawiony.... a tu powiedziano że niema nic nowego ... to do warszawy nie zostane przyjęty. ehhhhhhhssssss...
Marcin. wichniar2,
Nie możesz teraz robić sobie wyrzutów, że zmarnowałeś czas, zrobiłeś to co powinieneś, szukałeś szans na zahamowanie choroby, szans na zdrowie i życie, tak powinieneś był zrobić, bo w W-wie rzeczywiście są specjaliści dobrzy. Skoro uznali, że w Łodzi zrobią to samo to po prostu wrócisz na swoje stare śmiecie i tam kontynuuj leczenie.
Przykro mi, że W-wa się Tobą nie zajęła i że jesteś zawiedziony, my chyba również.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum