Dzisiaj wyjęłam pocztę ze skrzynki i przekazałam ją Sąsiadce która odwiedza " Tatusia " .
Ja nie mam zamiaru się z nim szarpać .
Jak się to mówi : Kij mu w oko bo w d..e za przyjemnie
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
A dziękuję Roman i całuję cię mocno prosto w usta
Olo szaleje bo w końcu ciepło - a ostatnio przychodzą mu do głowy niesamowite teksty w stylu
" Mamusiu czy ja cię kiedyś zawiodłem "
A Ja zaciskam mocno kciuki bo pojawiła się szansa wynajęcia domu w którym od zawsze chciałam mieszkać
I kolczyki - działam cały czas
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Asiu wiem że w gorączce tworzenia łatwo zapomnieć o działaniach marketingowych... pamiętaj że kilka zdjęć zamieszczonych na tej stronie może nie spowoduje, odstrzelenie Ciebie, a chętnych którzy zainteresowani są Twoją twórczością naprawdę nie brakuje...
Olo jest niesamowitym facetem, robi niezmiernie dobre wrażenie swoimi nie tylko tekstami, ale również zachowaniami, jest po prostu cudny, tak jak Mamusia i Babcia
[ Dodano: 2012-06-19, 11:17 ]
Twój Mąż też jest bardzo sympatyczny... tylko nie pasuje mi wychwalanie go... wiesz jacy potrafimy być złośliwi w swoich sądach
No nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z ilości ludzi czytających ten wątek ,
btw dobrze się czyta pozytywne wiadomości , sama nie lubię remontów więc życzę powodzenia, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum