Witaj Fraszko. Od dawna sledze Twoje zmagania i trzymam kciuki. Dzieki Tobie i Boćkowi staje sie równiez silniejsza pomimo ze wyniki mówia co innego:) ale co tam mm nadzieję ze pokonamy to tsunami . Moze sienawet znamy poniewaz leczymy sie na tym samym oddziale gdybym mogła jakos pomóc to zapraszam wal jak w dym chyba pomoc innym mnie wzmacnia:) pozdrawiam
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Witaj
na pewno sie nie znamy bo ja do tej pory leczyłam sie na klinikach na chaułbińskiego, na Hirszfelda tylko miałam konsultacje z onkologiem:)
Może kiedyś uda nam sie spotkaći powspieramy sie nawzajem:)
Będę walczyć do upadłego bo mam dla kogo żyć, moj szkrab ma dopiero 4 lata (niedlugo będziemy świętować)
Pozdrawiam:)
Fraszeczko jak tam?? co tam?? śnieg daje jakies zawieruchy ale rozumiem ze w Twoim serduszku jak zawsze maj nie wiem czy otrzymałas zgode na leczenie tym lekarstwem co nazwy nie pamietam takie mam dziury w mysleniu, ale jeszcze szafy z łazienką nie mylę:)
_________________ ...Przyjaciele są jak Anioły,które podnoszą Nas,kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem jak sie lata....
Oczywiście ale jak czytam o działaniach ubocznych avastinu to aż ciarki mnie przechodzą. Ja bardzo tego chcę ale jednocześnie się boję. Jedyne pocieszenie jest takie, że nie będę musiała zostać w szpitalu:) Dla mnie to bardzo ważne bo chcę jak najwięcej czasu spędzać z synkiem.
Fraszeczko trzymam kciuki napewno pierwszy raz to wielka niewiadoma,ale nie wiem czy dobrże że od razu idziesz do domku bez obserwacji.Ale w razie kłopotów to bamboszki pod pachę i do szpitala marsz buziolki
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum