Tramal 50+mydokalm+pomocniczo eferalgan z codeiną ok.6,00 to tak koło 9-10 da się funkcjonować.I tak trzy razy dzi8ennie.Rehabilitacja nie chce mnie dotykać bo mówią że jak onkologiczny to nie mogą.Mam mieć jakieś masaże od czerwca.A wszystko przez kręgosłup.
Ból to obrzydzi chęci do wszystkiego.
Ukojenie lekarstwem choć na chwil kilka, ulgę przyniesie.
Pozdrawiam serdecznie
obertas
PS.
Jadę sobie a tu na polu spora grupka zwierzyny spragnionej wiosny -jedzenia.
Mróz jeszcze trzymie. Śnieg na polach i w lesie ma się dobrze a zwierzyna ma ciężko.
Mam nadzieję, że uda się zdjęcia załączyć.
Doskonałe nie są niestety.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: jusia: 2013-03-18, 16:00 ] Pomogłam:)
Oj, jacy ino, łatwiej chyba mnie z piesami znaleść jak tą wiosnę.Choć pomalutku,pomalutku.Godz.22.20 a na termometrze 0 stopni.
A to zdjątko nasze z Warty Goldena,a wart Goldena (znaczy się Trysi Goldusi) też chyba jestem ?
A odzywam się trochę mniej bo mam trochę byle jaki czas,tramal trochę przymula.Staram się dużo chodzić i mam nadzieję że to jakoś przemęczę.Rehabilitacja początek w maju.Muszę o coś zapytać,ale to jutro na głównym wątku.
A już myślałem że jakiś nie normalny jestem.Pomaga za to eferalgan z codeiną lu bez recepty solpadeina.Ciekawostka nie?Niby i to ito opiat a nie to samo.Zoja 62też i życzę precz te "przyjemności"
Wszystkim życzę Wesołych Świąt,Smacznego Jajka i żeby się dobrze działo....znaczy się armaciło.
Optymistyczny widok za oknem w dn.8 kwietnia 2013 godz.ok 10 rano.Te białe kropki to śnierzyca. Ostatnio mało się udzielam,bo dobija mnie kręgosłup,a tramal strasznie ogłupia . Ten emoticon oddaje moje samopoczucie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum