Gonia,
miło czytać,że tatuś dobrze się czuje,mnie też bardzo przybiła informacja o śmierci mamy czkawki i taty Kamilki
nie znamy dnia ani godziny....
jedź z synkiem troszkę odpocząć,należy wam się chwilka wytchnienia
uściski dla całej rodzinki
Gonia,
czytałam własnie merytoryczną część twojego tematu,ale to że trzymam kciuki pisze tu
troche to dziwne ale taki mamy regulamin więc trzeba go przestrzegac
dobrze,że apetyt dopisuje
dogadzajcie tatusiowi
lepiej,że jest tak niż gdyby nie chciał jeść i robił sie osłabiony
pozdrowionka dla całej rodzinki
trzymajcie się cieplutko
kama, dzieki wielkie .rozumiem taki jest regulamin..zycie,ale moze nawet to dobrze bo kazdy ma swoj priw ) co tam u Ciebie???Dzieki za pamiec..Moj tatulo dzis lepiej,zadowolony bo tu na tym forum tatus Amelci sie z nim laczy w chorobie Pyta o niego ,jak sie czuje i tez widze ze mu to pomaga;-) narazie bolu nie ma,dzieki Bogu..co dalej?Bog jeden wie...
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Gonia,
czytam wasze wątki,Anelki też
coś tam o wypadzie na dziewczynki było
myslę,że chorym pomaga świadomość,że inne osoby są chore i udaje im się walczyć,dają radę a to wpływa na chęć walki,na stawiania oporu skorupiakowi
i bardzo dobrze,forum powoduje poczucie wspólnoty nas piszących i w osobach o których piszemy
ściskam serdecznie
Gonia, moja Mama podpytywała o Mamę Kset79. Dobrze, że Tatusiowie żartują. Trzymam kciuki za wszystkich razem i każdego z osobna.
Gonia przekaż Tacie, że tu sporo młodych babek trzyma za niego kciuki i non stop się dopytuje o Jego zdrowie
Pozdrawiam.
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
czkawka, Tatusiowi przekazalam to mowi ale fajne forum;-)pozdrow dziewczyny ode mnie i powiedz ze dzis sie dobrze czuje ( haha ach Ci faceci ) To dobrze ze tatulo dowiedzial sie o taty amelii i na odwrot,przynajmniej nie czuja sie osamotnieni w chorobie..mysle ze jeszcze lepiej by bylo jakbysmy gdzies blisko mieszkaly,ale coz..zycie pisze rozne scenariusze i jestesmy ..na odleglosc..a jednak bardzo blisko! Dziekuje czkaweczko ze Jestes nadal czytasz nasze posty i pomagasz..moze inaczej..tym razem to juz POMAGACIE RAZEM z MAMCIA !!!
kama,
Dziekuje rowniez za wsparcie..naprawde..
Dziewczyny Jestescie naprawde niesamowite!!! Za Wasza obecnosc i rady DZIEKUJE !!! Jestescie mi jak Aniołki Stroze... !!! Pozdrowienia gorace
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Goniu, tak na prawdę nie mam głowy do pisania, ale bardzo, bardzo się cieszę z kazdej dobrej informacji na temat Twojego tatulka. Pozdrawiam cię serdecznie. Obyś cieszyła sie tatusiem jak najdłużej:)
Anelia, Jak na dzis Tatulo dobrze sie czuje,tylko co jakis czas pokasluje.Bog Jeden wie,co bedzie jutro,ale ja kazdego dnia sie modle i wierze ze mimo ze jest choroba to Pan Bog mi tak szybko Tatula nie zabierze...Kazdego wieczorku modle sie za Naszych Tatusiow i Śp.Mamcie czkawka, Jakos tak bym nie zasnela bez rozmowy z TYM na gorze..On daje i zabiera...
A co u Ciebie?Jak Tatus????
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum