- oh... mon cheri - leniwie zakrzyknął lord do lady - właśnie miałem zerwać gorset z pokojówki, ale Bogu chwała, przybyłaś wybawić mnie od tego wysiłku...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Kochanie, podejdź do mnie - rzekła Lady Meredit do pokojówki. Dziewczyna podchodząc do madame uśmiechnęła się, a Lord widząc jej szeroki uśmiech zanucił:
... Dziewczyno bez zęba na przedzie
Zrobiłaś to co zrobić chciałaś
Kto dobrze wie nie musi pytać nic
Przyszłaś, ujrzałaś i wygrałaś
Zostałem tak jak stałem zupełnie sam ...
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Oczywiście lord Peddinnggttonn wszystko robił z dużą klasą. Do jego śpiewu przygrywał na akordeonie przypadkowo przechodzący pod oknem Igor - stajenny opiekujący się lordowskimi końmi.
Lady Meredith dystyngowanie wsparła się o parapet, a strącona z niego doniczka z pelargonią uciszyła dobiegające zza okna dźwięki akordeonu. Arystokracja nic nie pozostawia przypadkowi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum