Co do pestek z moreli , to mogę Ci odpowiedzieć, że jadła je moja mama, jak czekała na leczenie sutentem. To trwało ok 2,5 miesiąca. Efekt był taki,że przez ten czas wszystkie zmiany jakie były się zwiększyły i pojawiły się nowe. Pozytywne było to, że mama psychicznie czuła się lepiej - tzn . że nie miała poczucia,że nic nie robi w kierunku leczenia swojej choroby. Ale efekt terapeutyczny RCC był taki jak opisałam.
pozdrawiam Wiki
Stosował już może ktoś Witaminę B17 w postaci tabletek lub pestek z moreli w walce z rakiem? Posiada jakieś opinie i doświadczenia?
Stosowal i calkowiecie i stanowczo odradza !
Te pieniazki lepiej wydac na cos milego na podarunek dla Taty .
Co do prof. Szczylika - warto zadzwonic do kliniki IBIS lub do Centrum Zdrowia w Otwocku i poprosic o dodatkowa kosultacje ( to jest oczywiscie prywatnie )
Prof. czesto przyjmuje dodatkowo,czasami warto przyjechac i zwyczajnie poprosic o taka wizyte. Doktor rzadko odmawia ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum