Witajcie.Może otworzymy się trochę i napiszemy o swoich zainteresowaniach?:)) Ja interesuję się sportem-siatkówka i piłka ręczna.W wolnych chwilach przeprowadzam wywiady z siatkarzami,piszę relacje ze spotkań i współpracuje jako redaktor sportowy ze Związkiem Piłki Ręcznej w Polsce. Pasjonuje się dziennikarstwem sportowym,czesto bywam na meczach ligowych,kadry(głównie Katowice-Spodek, ale też Łódź Atlas Arena czy Ergo Arena). To moje hobby, a także prawo,interesuje się głównie karnym.
[ Dodano: 2013-02-03, 11:25 ]
Od II klasy podstawówki grałam w piłkę ręczną, teraz o niej piszę.Na mecze siatkówki chodze od 16 roku życia a mam już 30 :D
Znów wyjdę na babę jagę Taka widać moja rola.
Rozumiem, że to problem onkologiczny?
Moim zainteresowaniem jest noszenie skarpet, które dzierga moja forumowa znajoma.
[ Dodano: 2013-02-03, 12:23 ]
PS Spoko, serwer wszystko udźwignie.
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2013-02-03, 12:34 ] Eee tam, może aż bez takiej przesady, Szanowna Pani Jago.
Skoro mamy tu wątki dla bezwstydnych, i pogaduchy, i nasze zwierzaki, i 'grę w skojarzenia',
to czemu by nie miało być miejsca na hobby ? Wszystkie te tematy są mniej-więcej tak samo onkologiczne ...
_________________ „Żółw musi być aż tak twardy, bo jest aż tak miękki”. St.J.Lec
Lider czerwonej kreski./Kuba Wojewódzki (tego forum).
-żeby tylko,a co Ty sobie myslisz,że chorzy onkologicznie to nic innego nie robią jak tylko siedzą w domu i czekają na smierć?
Mają swoje zainteresowania,pasje i plany,które realizują.Między leczeniem starają się żyć jak inni.Mój brat miedzy operacjami i naświetlaniami wyjeżdzał z Gdyni w swoje ukochane Bieszczady.Od wielu lat spędza urlop z goprowcami.Po trzeciej operacji to jechał zaopatrzony w środki lecznicze otrzymane z Poradni Leczenia Bólu.
sarenko spokojnie, jo_a już tak ma,część jej postów trzeba traktować z przymrużeniem oka.
potrafi kobitka dociąć ale potrafi też pomóc,wesprzeć kogoś w ciężkich chwilach.
Jak sama o sobie pisze jest takim forumowym Wojewódzkim.
pewnie za tą obronę od niej oberwę.
[ Dodano: 2013-02-03, 13:07 ]
a co do zainteresowań to najbardziej lubię książki kryminalne,ostatnio kryminały skandynawskie.
_________________ "Jeżeli do łóżka chorego nie zaniesiecie miłości, lekarstwa nic nie dadzą"
Ojciec Pio
O matko... Jo-a jak zwykle ma problem.Nikt Pani nie każe czytać i się wypowiadać.Swoją drogą,z tego co czytam to nie pierwszy raz Pani "jak zwykle"coś nie pasuje. Myśli Pani że każdy na forum wchodzi żeby tylko czytać o chorobie,nie ma prawa poczytać o czymś innym?Jest sporo tematów niedotyczacych choroby,szpitali i bardzo dobrze że takowe są !!
"Moim zainteresowaniem jest noszenie skarpet, które dzierga moja forumowa znajoma. "-super,bardzo ciekawe hobby, o to mi chodziło,żeby sie podzielić :D:D:D:D:D:D
[ Dodano: 2013-02-03, 14:14 ]
Sarenka,nie ma sensu się denerwować,bo jak komuś coś nie pasuje wiecznie to nic się w tej kwestii nie zmieni :)Pozdrawiam ciepło
[ Dodano: 2013-02-03, 14:16 ]
Proszę moderatora o skasowanie tego tematu gdyż jak widać-Jo-a jak zwykle ma jakiś problem.Nie mam zamiaru wdawać się w słowne przepychanki.Ja mam swoje hobby,pewnie wiekszość ludzi je ma ,no ale jak o tym napisac żeby nie narazic sie na czepianie jo-a??
jadźka 49 -"Znów wyjdę na babę jagę Taka widać moja rola.
Rozumiem, że to problem onkologiczny?
Moim zainteresowaniem jest noszenie skarpet, które dzierga moja forumowa znajoma"- z tego powodu.Człowiek chce coś napisać i zaraz problem,bezsensu
-jak dotąd,to jedynie każdego straszy.Mam zablokowane wejście na korespondencję do siebie,ale ufam,iż Admini mają uprawnienie do kontaktu ze mną i gdy,uznają,że taka jest potrzeba skorzystają z tego.
Przykro mi,ale kuby wojewodzkiego nie znoszę,telewizji w ogóle nie oglądam,a dwie osoby chore i jedna żona chorego już na forum nie piszą.Jestem z nimi w kontakcie mailowym i spotykam się w realu.
smutasek1983 napisał/a:
Sarenka,nie ma sensu się denerwować
-ja się nie denerwuję.Prawdę powiedziawszy ja powinnam najmniej się udzielać,wszak to jest forum dla Chorych,a nie zdrowych z własnymi problemami.TYlko,szkoda mi tych,którzy stąd uciekają.
czy ma ktoś doświadczenie w dekupażu bo ja dopiero uczę się tej metody zdobienia
wykonałam kilka doniczek ale niestety nie są to arcydzieła ale sporo frajdy
[ Dodano: 2013-02-08, 19:06 ]
Jo_a
kto wyrabia skarpety ? bo ja bym chętnie reflektowała na jedną parę
ja robiłam kiedyś skrpety
a dekupażować. tez kiedyś lubiłam, przyszły dzieci i trzeba było odstawić na jakiś czas, sprzętu się pozbyłam ale chętnie wesprę rada linkami ale to na priwie już
Czy jest ktoś kto interesuje się dekoracją i urządzaniem wnętrz.
Jestem na etapie remontu i niedługo przeprowadzka. Mieszkanko maleńkie. Macie pomysły jak urządzić maleństwo trzydziesto kilku metrowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum