ilka_wanilka, zlamac???strach musi byc,bo to motywacja i andrenalina do dzialania!!! Musimy byc silne i isc z pomoca ta droga co nasi rodzice..Glowa do gory i duzo sily !!!
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
ilka_wanilka,
Namów mamusie na to RTG dla świętego spokoju.A nie jest mamcia alergiczką,jak tak często ma zapalenie oskrzeli.
Sprawdziła bym też pod kątem astmy oskrzelowej.Pozdrawiam
Mówiłam Mamie o tym RTG, to powiedziała, że się zastanowi, a to już połowa sukcesu w Jej przypadku.
Iwona co do alergii to u Mamy jest jakieś podejrzenie, bo jakiś czas temu profilaktycznie zyrtec dostała i ma brać, także możliwe, że cos jest na rzeczy, jeszcze testy musi zrobić. Astme oskrzelową wykluczyli, takze to nie to.
Gonia, cleo33, ma_ka, iwona2010 dziękuję Wam z całego serca za wsparcie i dobre słowo! ściskam Was wszystkie serdecznie i pozdrawiam
_________________ co zesłał los trzeba będzie zwalczyć!
nie wiem dokładnie, ale Mama była w szpitalu w zeszłym roku, właśnie na zapalenie oskrzeli i tam na podstawie badań stwierdzono, że nie ma astmy oskrzelowej, być może jednak złą diagnoze postawili muszę Mamę przekonać, by jak najprędzej zrobiła testy alergiczne, z tym, że Ona teraz tylko myśli o Tacie, a o sobie całkiem zapomniała, jak każdy z naszej rodziny zresztą.
Nie dziwie się twojej mamci,że zapomniała o sobie,choroba tatusia wzięla górę
Powiedz mamci,Ze niech nie zapomina o sobie bo to jest też ważne,i przytul ją mocno odemnie.
A co do astmy to ja tez mogę sie mylić pisałam jak było w moim przypadku,lekarzom równy rok zajęło jak mnie zdjagnozowali
Dziękuję ma_ka i Tata dziękuje za pozdrowienia już jest w szpitalu, ale jeszcze nie dzwonił co i jak, bo pewnie na dzień dobry badania Mu robią i czeka na salę. Czekam z niecierpliwością na jakieś informacje i jak coś będe wiedziała, to podzielę się z Wami.
pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum