Do wyjazdu jeszcze trochę czasu zostało , będziemy w kontakcie. Bardzo się ciesze na to spotkanie z wami wszystkimi bo jak by nie było jest to prawie rodzina. Piszemy na tym forum o rzeczach tak osobistych że człowiek czuje się jak by żył z tymi ludźmi i znał ich od zawsze. Już nie mogę się doczekać. Mam jeszcz takie pytanie, bo nie wiem czy taka deklaracja jaką napisalam że będę na pewno na zlocie wystarczy. Czy muszę się jeszcze z Gazdą skontaktować.
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
Wystarczy w tym wątku napisać kiedy z kim(ile osób-bo Gazda musi wiedzieć jaki pokój przydzielić ) i na ile dni się przyjeżdża.Najlepiej jeszcze potwierdzić przyjazd na kilka dni prze zlotem
Ło matko, nogami przebieram i już doczekać się nie mogę, oraz opatrzność proszę co by mi nic na drodze nieprzewidzianego w ostatniej chwili nie stanęło. Jak nie stanie, a wierzę głęboko, że tak będzie będę w czwartek w nocy, koleżanka z Radomia będzie deczko wcześniej jeszcze dam znać . Jeśli nie będzie możliwości zakwaterowania w "Zosi" to poproszę o pokój w agroturystyce, jaśnie pani ze mnie żadna to tego ful wypasu raczej nie chcę .
Ja tylko chcę napisać, że nie uciekam w niedzielę rano, ale postanowiłam zostać do popołudnia. Mam nadzieję, że to możliwe ( jeśli chodzi o zakwaterowanie). Aha, "pomoc w dotarciu do Nowego Sącza" już nie jest wymagana, mam szofera
Kochani, czy lista jest aktualizowana przez osoby które się dopisują/odpisują? No i proszę się parować, bo raczej nie będzie luksusów pojedynczych apartamentów... Chyba, że w Wiktorze II...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Przyjeżdżam sama w sobotę i zostaje na jedną noc chyba że ci państwo z którymi zabieram się z Krakowa zostają do poniedziałku To jeszcze potwierdzę a jeśli chodzi o zakwaterowanie to jest mi wszystko jedno. Może być nawet materac na werandzie.
Karina Święch, żadni państwo! Agnieszka i Wojtek.
W niedzielę musimy wracać niestety, bo praca wzywa.
Gazda, my jesteśmy nadal chętni. Dla nas luksusy zbędne są. Mieszkamy w apartamentowcu 23 metry kwadratowe i wymagający nie jesteśmy. Ja bym tylko chciała być z Gabinką <tylko, czy Ona chce...>.
Karinkę też zapraszamy oczywiście!
Agnieszka 89 państwo nie państwo super że jedziemy do Żegiestowa w takim razie ja też na jedną noc, chętnie oczywiście z wami - pozdrawiam i do zobaczenia
Ja potwierdzam swój przyjazd i kto chce ze mną się "sparować"?
Gazdo , a jak nie będzie odpowiedzi to sam zdecyduj lub wezmę karimatę i na korytarzu- ale z racji wieku 60+ miałabym kłopoty ze wstawaniem.
Pozdrawiam serdecznie.
Arturo ja potwierdzam swój przyjazd, nawet jeśli potwierdzi się podejrzenie moje lekarki rodzinnej, chrzanię. Chociaż raz muszę być na zlocie. A z uwagi, że pierwszy raz to wolałabym u Ciebie dwójeczkę, bo z Agą oczywiście. Jeśli się nie da, to gdziekolwiek. Będę w czwartek raniutko w Warszawie, żeby odpocząć przed dalszą podróżą. Madziu moja kochana, zadzwonię jeszcze do Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum