Na to właśnie liczę, że będziecie dziewczyny bardziej otwarte!!! :-)
Chciałaby dusza do raju...
Proszę wszystkich (kto robił piękne zdjęcia) o kontakt z Krzysztofem ( » kmis757 « ) - im piękniejsze zdjęcia otrzyma do dyspozycji tym piękniejszy wykona film z naszego Zlotu
wysyłam zdjęcia osz myślałam że mam ich taaak dużo a jest tylko mała garstka... i jak mogłam nie zrobić zdjęcia z DSS Magda musimy nadrobić to koniecznie na kolejnym zlocie pozdrawiam wszystkich gorąco i dziękuję za to ciepło co od WAS otrzymałam grzeje do dziś
Ja niestety na zlocie nie robiłam zdjęć ludziom, tylko przyrodzie. A szkoda, wielka szkoda. Na następnym mam zamiar się poprawić. Mam nadzieję, że na następnym zlocie również będę
Ja dla odmiany skupiłam się na zwierzętach, ale jak to wszystko się połączy wyjdzie naprawdę fajny filmw .właśnie je przeglądam i wysyłam Krzysztofowi.
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum