female, roman1130, Dziękuję Wam za ciepłe słowa:) Daję radę, bo nie ma innej opcji. Poza tym, mam sporo pracy, ludzie mnie potrzebują, a ja nie mogę nikogo zawieść. roman1130, cieszę się, że poznam Ciebie i Twoją Rodzinę. Zlot zbliża się dziarskimi krokami.
Johanko ja też się cieszę, gdy od czasu do czasu jesteś na forum. Oraz widziałam, że się zapisałaś zjazd w maju, i bardzo żałuję, że mnie nie będzie.
Pozdrawiam Cię serdecznie
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
JustynaS1975, Cieszę się, że napisałaś do mnie. Buźka się raduje:) Nie wyobrażam sobie, by tutaj nie bywać . Obecność na forum tak bardzo wiele mi dała. Dziękuję Losowi za to miejsce, gdzie znalazłam tak bardzo wielkie wsparcie, że słowami nie da się tego ująć. To dzięki mojej obecności na tym forum moje Szczęście dostało w prezencie CZAS. Dzięki pomocy wiedziałam, co mam robić, by ratować moje Kochanie. Będę za to wdzięczna do końca moich dni. JustynaS1975, cieszę się bardzo na ten zjazd, że poznam tych wspaniałych ludzi. Ciebie nie będzie ciałem, ale duchem na pewno będziesz obecna. Już ja postaram się, by o Tobie było głośno
Przesyłam Ci wszystkie moje dobre myśli. Buziak.
Już czuję jak mnie obtuliły Twoje dobre myśli. Ahhh... jak przyjemnie Buziaki poosiadały na policzkach, czółku ... ups i jeden w usta
Dla Ciebie też wszystkiego najlepszego i oczywiście buziaki
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Johanko kochana...Z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Tobie
Dobrych myśli, radosnego serca oraz pogodnego nieba! Wiem, że trudno...ale musisz mimo wszystko być szczęśliwa...dla Niego...
Wesołego Alleluja!! :-*
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
female, JustynaS1975, i wszyscy Dobrzy Ludzie, życzę Wam na te Święta Wielkanocne i na każdy dzień Waszego życia, abyście byli szczęśliwi jak nikt na świecie, zdrowi jak wiosna, bogaci w samo dobro jak Ziemia i tego, żeby otaczali Was tylko życzliwi ludzie, a każdy dzień dawał Wam tylko radość, szczęście i spełnienie. Obyście zawsze sięgali gwiazd i marzyli, a potem urzeczywistniali swoje marzenia. Niech Wam się darzy na co dzień, na zawsze Dobrze, że jesteście.
Pozdrawiam serdecznie.
JustynaS1975, Dziękuję. Kochana, staram się, bo to życzenia płynące wprost z serca, a przeznaczone dla Was - Wyjątkowych Ludzi
Ucałowania dla Ciebie, Justynko
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Witam serdecznie
pozdrawiam serdecznie i dziękuję za wspólnie spędzone cudowne chwile, mam nadzieję, że powtórzymy je we wrześniu.
Przekaż proszę pozdrowienia Joli
roman1130, Dziękuję Ci bardzo za pozdrowienia. Oczywiście przekażę również Joli. Jest mi bardzo miło, że poznałam Ciebie, Twoją uroczą żonę i wspaniałe dzieci, nie wspomnę o Pięknookim Jesteście wspaniali.
Liczę na nasze ponowne spotkanie i równie udaną, a nawet lepszą zabawę. (O ile w ogóle lepsza jest możliwa )
Cieszy mnie, że mogliśmy poznać się. Przesyłam ucałowania dla Wszystkich
ja tylko Wam "zazdraszczam", że mogliście się poznać. Mam nadzieję, że przy następnym zlocie i mi się to uda ;-)
Pozdrawiam serdecznie i moc uścisków przesyłam!;-)
_________________ --
Bernadeta
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
female, Kochana, nie zazdraszczaj, tylko zbieraj się na kolejny zlot, bo naprawdę warto. Tego nie da się opisać. Było PIĘKNIE. Zostały niezapomniane wspomnienia:) Liczę na to, że następnym razem poznam i Ciebie.
Uściski przesyłam:)
Johaneczko droga miałam na to ogromną ochotę. Niestety szef "dozuje" wolne.
Mam nadzieję, że następnym razem będzie inaczej.
Dobrej nocy!;-)
_________________ --
Bernadeta
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum