soja, czuje się w miare dobrze tylko niestety bóle nóg i małe chwilowe dołki mi życie zatruwają
Gazda, niestety muszę Cię rozczarować, kolczyki były tylko na twarzy - jeden nad ustami, drugi na dolnej ( i weź tu napisz tak żeby się nie kojarzyło) wardze w całowaniu nie przeszkadzały hyhy
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
Gazda, niestety muszę Cię rozczarować, kolczyki były tylko na twarzy - jeden nad ustami, drugi na dolnej ( i weź tu napisz tak żeby się nie kojarzyło) wardze w całowaniu nie przeszkadzały hyhy
To prawda, ciężko może być bo jak głodnemu chleb na myśli....
Co najgorsze będzie coraz bardziej głodniał...
Moi koledzy podpowidają, że lubią jak dziewczyny mają kolczyki w uszach, bo lejce można łatwo podpiąć. Pomyśl o tym Artur.
Hejka soja
Intensywny weekend miałam, dzisiaj intensywnie pracowałam i szykowałam walizeczkę na środę do szpitala bo jutro znowu intensywny dzień i moge się nie wyrobic.
Poszalałam troszkę więc teraz śpie kiedy i ile mogę. Mam nadzieję, że to się nie odbije na wynikach krwi... miałam potrzebę się zresetować troszkę, udało się
[ Dodano: 2013-09-03, 19:52 ]
No dobra kochane moje
Te co jadą na zlot - proszę się wyszaleć za mnie i wypić moje zdrówko.
Całą resztę gorąco pozdrawiam i znikam conajmniej do piątku.
Topotekan + cisplatyna nr 4, potem badania... oby zadziałało.
Kasia, musi zadziałać Nie ma po prostu innej opcji . Ja co prawda nie jadę na zlot, ale wypiję za twoje zdrówko na pewno . Mam nadzieję, że cię chemia nie sponiewiera bardzo . Trzymaj się kobito i daj znać jak będziesz już po . Piosenka dla ciebie na nowy dzień : http://www.youtube.com/watch?v=qrCbj-suSLo .
_________________ Mamuś ur. 01.08.1955 - zm. 28.11.2011 godz.22.27 (*) .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum