Po raz kolejny zjada mi posta tutaj
Ale najważniejsze: trzymam kciuki mocno! Walczcie!
[ Dodano: 2012-02-17, 13:34 ]
chyba, że posty z napisem trzymam kciuki są przekierowywane...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2012-02-17, 13:41 ] Owszem, posty dotyczące trzymania kciuków przenoszone są do miejsca im przeznaczonego.
_________________ Niemożliwość jest opinią. Możliwość jest stanem ducha.
Ogromnie wam dziekuję za pamięc i wsparcie...
Są już i czekają, za chwilke MRI...
Nie wiem czy wynik będzie juz dzisiaj czy w poniedziałek...
A mi na służbowe biurko łzy płyna jak grochy... wszytsko z nerwów...
Bo zapaliło mi się światełko w tunelu, płomyczek nadziei na kilka dodatkowych miesięcy jak mi dr z Czech powiedział, że naświetlają 4 guzy przerzutowe ( w Polsce tylko do 3), a teraz jak się okaże, że jest jednak więcej niż 4 to wszytsko pryśnie niczym bańka mydlana...i światełko nadziei zgaśnie...
Ale stres...
Kasieńko śledzę Twój wątek na bieżąco ...
Miałam nadzieję, że po dzisiejszym badaniu będziecie mogli "ruszyć z miejsca" , zdziwiłam się, że MRI się nie odbyło ... ale podziwiam Cię / Was niesamowicie !
Kasieńko, tata jest może osłabiony dzisiejszym dniem, stres
Jak sama wspomniałaś rano było dobrze a teraz takie osłabienie ...
Pozdrawiam
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Jestem normalnie w szoku, niemożliwe zebyście z takiego powodu stracili szanse na naświetlania, musi sie udac zrobic to badanie. Trzymam kciuki i wierze w Ciebie ze coś wymyslisz
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Chciałabym coś wymyśleć, ale jedyne co mi przychodzi do głowy to jazda osobiście do Czech i rzucenie się do nóg dr Liscaka od Gamma Knife, by spróbował jakos to zrobic bez MRI, na podstawie najnowocześniejszego TK? nie wiem , wiem, że raczej jest to wykluczone, to mózg - w przypadku płuca można jeszcze się pomylic i naświetlic kawałek płuca a mózg to mózg...
A nie jestem myslę w stanie nikogo przekonac do zrobienia MRI - sa obostrzenia...
tata ma 2 endoprotezy - jedna ma ponad 15 lat, druga- niecały rok - ta nowa jeszcze można opisac dokladnie z czego jest, ale tą sprzed 15 lat? niemozliwe...:(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum