Dziękuję Fraszka33 za pamięć- i Ja o Tobie myślę i trzymam kciuki za dalsze pozytywne wyniki Twojego leczenie.
Wszystkim pozostałym trzymaczom kciuków też wielkie dzięki.
Pozdrawiam.
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Witaj
Pytałaś o dobrego psychoonkologa, polecam Ewe i Mateusza Tylko, działają we Wrocławiu, terapia jest bezpłatna, dodatkowo Mateusz Tylko jest też ginekologiem.
Pozdrawiam
Witam Was wszystkich- to znowu ja do Was pukam!
Potrzymajcie za bartową jutro kciuki- jutro kolejna już operacja, mam nadzieję, że doktor przy wsparciu chirurga-plstyka jakoś sobie z tym wszystkim poradzi.
Operacja prawdopodobnie około 10 rano- a więc ja jeszcze posiedzę do wieczora w szpitalu z bratową, a potem do dzieła!!!
Dziękuję z góry i pozdrawiam upalnie z Dolnego Śląska!
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do końca"
Dziękujemy za kciuki i pozdrowienia.
Nadal trwamy i czekamy na to upragnione słońce w życiu bratówki!!!
Pozdrawiam i życzę wszystkim siły i pogody ducha na kolejne dni!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum