Efekt końcowy jest kwestią gustu, a o tym nie zamierzam dyskutować. Ale nie podoba mi się, że chcąc odpowiedzieć na post ze strony nr 1 zmuszany jestem do przejścia do strony 2 , której rzekomo nie czytałem. Generalnie wizualizacja co już było czytane a co jeszcze nie nie spełnia moich oczekiwań. Być może wynika to z faktu, że często posługuję się strzałką wstecz przeglądarki a nie menu forum.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Generalnie wizualizacja co już było czytane a co jeszcze nie nie spełnia moich oczekiwań. Być może wynika to z faktu, że często posługuję się strzałką wstecz przeglądarki a nie menu forum.
Wszystkich oczekiwań nie spełnię niestety,
polecam w związku z tym zmienić przyzwyczajenia i zacząć korzystać z menu
Uprzejmie informuję, że w obciążonej nieco bazie Forum widnieją 'nicki', które od dłuższego czasu (lub od zawsze) mają zerową aktywność na forum, a bardzo aktywnie rozsyłają prywatne wiadomości.
Ze względu na fakt, że nie jesteśmy w stanie zweryfikować czy nie jest to zwykły 'spam' - wyłączamy w takich przypadkach możliwość korzystania z 'pw'.
Powyższe jest zwykłą czynnością techniczną i nie dotyczy nikogo, kto jest aktywny na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum