Witam wszystkich jestem nowa i nie zabradzo jeszce wiem jak tu pisac, mam prośbe od 3 dni mam krwawienie podczas oddawania moczu oraz skrzepow krwi przy konicowce oddania moczu strasznie mnie boli pecherz , siedziałam troche w internecie i boje sie ze mam raka prosze o pomoc co mi moze dolegac czy to zwykle zapalenie pecharze ?
boje sie ze mam raka prosze o pomoc co mi moze dolegac czy to zwykle zapalenie pecharze ?
Tego na forum nie rozstrzygniemy, oba przypadki są możliwe.
Konieczna jest pilna wizyta u lekarza urologa w celu wyeliminowania dolegliwości bólowych.
Lekarz ten w razie jakichkolwiek wątpliwości lub podejrzeń onkologicznych powinien zaproponować Ci konsultację onkologiczną.
Do lekarza onkologa możesz także umówić się samodzielnie, nie potrzeba do niego skierowania,
a przy opisywanych przez Ciebie objawach uważam, że nawet powinnaś zasięgnąć takiej konsultacji
dla wyeliminowania podejrzenia choroby nowotworowej albo pilnego podjęcia leczenia, gdyby okazało się potrzebne.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum