DumSpiro-Spero Dziękuję Ci bardzo. Jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy.
Ogrom wiedzy który posiadasz jest wielki.
Tato wrócił do domu. Oprócz krótkiej informacji o tym,że przebywał na oddziale i miał naświetlenia paliatywne to nic nie jest napisane.żadnych wyników badań nie ma?
Nie jestem zorientowana konkretnie dlaczego nie można po lampach myć głowy ale u mojego Taty też tak było.... Żałowaliśmy tylko że przed naświetlaniami nie zgoliliśmy Tacie włosów, bo po lampach wyleciały prawie wszystkie, a z tego względu że nie można myć głowy, to Tata bardzo był niezadowolony bo strasznie swędziała głowa.
W czasie mojej dzisiejszej wizyty u rodziców, rozmawiałam z Tatą na temat naświetlań. Powiedziałam, że przed przyjściem do Niego napisałam na forum do znajomej, której Tata również cierpi na tą samą chorobę (mówiąc znajoma miałam na myśli oczywiście Ciebie lopenka, mam nadzieje że Cię nie uraziłam). Mówiłam że pisałam, dlaczego po naświetlaniach nie można myć głowy. Wtedy mój Tatuś z wielkim trudem powiedział dosłownie:
- "musisz napisać na tym forum, że nie można po lampach myć głowy bo może dojść do poparzenia skóry napromieniowanej. I napisz jeszcze, żeby ten Pan chronił głowę przed słońcem."
monika30, Podziekuj Tatusiowi i ucałuj go ode mnie Tato dostał instrukcje że nie może myć głowy. przyzał się że w szpitalu raz umył głowę ale zrobil to nieświadomie bo poprostu o tym nie wiedział. Nikt go nie poinformował o tym.
[ Dodano: 2010-06-11, 10:01 ]
18.060.2010 mamy wizytę u onkologa. Już nie mogę się doczekać.
a tak z innej beczki po jakim czasie z nadżerki może się skorupiak?
[ Dodano: 2010-06-11, 10:05 ]
po jakim czasie z nadżerki może zrobić się skorupiak-rak.
tak miałam napisać
lopenka, bardzo mi przykro,że Tatusiowi tak się pogorszyło.
Te wszystkie objawy o których piszesz są bardzo niepokojące-nie wróżą nic dobrego...
Tak bardzo bym chciała się mylić.
Daj znać co teraz się dzieje u Was.
[komentarz dodany przez: lopenka: 2010-06-16, 12:54]
Tak bardzo się boję. Nie mogę się na niczym skupić. Jestem w pracy tylko ciałem bo myślami i duszą jestem przy nim. Moje serce płacze
Kochanie pilnuj taty i zwracaj uwagę na jego oddech (powolny) i oczy(rozbiegane).bądźcie przy nim .Bądź dzielna.
[ Dodano: 2010-06-16, 22:10 ]
A tak wogóle to chyba sobie zapalę tego CHOLERNEGO PAPIEROSA i popłacze sobie .Jak w dwudziestym pierwszym wieku nie można sobie poradzić z takim raczyskiem . SZOK .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum