Mania jesteś przykładem heroicznej walki a chwile zwątpienia zdarzają się każdemu, nawet Tobie. Czasami jednak wystarczy rozmowa z rodziną, z ludźmi na forum a czasem trzeba skorzystać z pomocy specjalisty. To dobry pomysł z tą wizytą czy pomoże nie wiem, nie zaszkodziło na pewno. Trzymaj się kochana i bądź dzielna jak do tej pory, masz przecież dla kogo - pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
mania, bardzo mocno kibicuje ci w walce w tym paskudztwem, wierze ze dasz rade pokonać wszystkie przeciwności bo musisz żyć, synek potrzebuje Mamy. Dla niego i dzięki niemu dasz radę! Mocno przytulam i ślę serdeczności.
Maniu kochana trzymam mocno mocno kciuki. Wierzę że wizyta u lekarza będzie owocna w skutkach, że znajdziesz złoty środek, że wygrasz i że spotkamy się na następnym zlocie.
Nawet nie jestem w stanie powiedzieć tego co czuje Daria. Ostatni raz to chyba jak zachorował tata czułam taką bezradność. Nie będę Ci pisać WALCZ bo robisz to bez końca od kilku lat dla siebie, Fabiana dla rodziny. Jestem z tobą całym sercem i wierzę że jeszcze się spotkamy (kulig w zimie? ) a wtedy będzie można więcej pogadać. Przytyłam bardzo mocno
_________________ Zbyt szybko się to potoczyło 08.12.14 -18.02.15
Dario
Daj znać jak będziesz chciała i mogła co powiedział Twój lekarz, jak będziesz już po wizycie. Pomocy, o jaką prosisz i która jest Tobie potrzebna udzielę pod koniec miesiąca, do tego samego zachęcam wszystkich. Puste słowa nie znaczą nic kiedy człowiekowi potrzebna jest realna pomoc. Dario, myślę o Tobie i bardzo się niepokoję. Nie będę pisać o"cudownych sposobach" i innych pierdołach bo to nie czas i miejsce i również innych proszę o to samo.
Ściskam Ciebie i Fabianka, pozdrów rodziców.
Nie będę Ci pisać WALCZ bo robisz to bez końca od kilku lat dla siebie, Fabiana dla rodziny. Jestem z tobą całym sercem i wierzę że jeszcze się spotkamy (kulig w zimie? ) a wtedy będzie można więcej pogadać.
Mądrego to i poczytać warto.
Przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum