Hi ,a mój mężuś dzisiaj wyraził chęć nabycia "giwery" ,żeby palnać w łeb najpierw mnie a potem sobie.
To jest dopiero miłość.
W jego chorej głowie może naprawdę powstać groźna sytuacja.
Ciekawe ,że po zwiększonej dawce Tisertin jest bardziej złosliwy niż normalnie.
Pomieszanie myśli nasila się.
Nie biorę nic na nerwy,bardzo źle znoszę taki leki.
Jak mnie wkuropatwi meżuś ,to biorę kilka wdechów,pomyślę o kwiatkach ,ptaszkach i mija.
To coś w rodzaju medytacji,szukam w sobie siły do walki.
Zdawała ta metoda egzamin ,wielokrotnie.
Cóż każdy ma inną konstrukcję psychiczną,te wydarzenia odchoruję ,ale to później.
Dzisiaj był psycholog,lekarz ,nagle mąż stanął w centrum uwagi.
Jeśli tak będą przebiegały zmiany, to chyba znajdzie się miejsce w hospicjum.
Pierwszy raz zdarzyło się że to mnie lekarz zapytał-czy pani dzisiaj spala?
Upiorzasto spoglądam z lustra.
Lekarz spacyfikował męża ,w końcu śpi.A ja mogę odsapnąć.
Mam rano zdać raport w hospicjum,jak mineła noc.
Bez porównania spokojniej.
Wstawliśmy 4 razy ale już nie było szukania po kątach ,układania na nowo (?) wszystkiego co wpadło w ręce.Siku i z powrotem pod kołdrę.
I dobrze,bo ja z wyczerpania miałam sygnał od serca "oj źle się bawisz koleżanko"./moja arytmia/
Śpię ile się uda.
Mario
Bardzo się cieszę, że jest spokojniej...
że możesz chwilkę odpocząć...
A, już rozumiem.. odchorujesz później napisałaś... no tak, mam tak samo... człowiek się mobilizuje w silnych stresach ale potem przez wiele miesięcy odchorowuje ów stan... napady arytmii:( kołatania, częstoskurcze napadowe... znam to...
ściskam...
Trochę umilklam,może dlatego że mąż też przycichł.
Dojeżdżają lekarze i pielęgniarki.Leczenie w domu,antybiotyk.
A był moment że rozpatrywano przewiezienie męża do szpitala ,na chirurgię.
Może jednak nie będzie trzeba.
Taki jest słaby,wychudzony ......
Lekarka obawiała się czy nie ma niedrożności jelit.Nagłe nasilenie bólu brzucha po lewej stronie.
Wcześniej USG pokazywało płyn w tym miejscu.Wczoraj podano pierwszą dawkę antybiotyku.
Wydaje mi się że pomaga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum