u mnie brrrr zima:)))P.
jesli pytasz o moje zdrowie, to wszystko ok:)
nic nie boli, nic nie strzyka:), w lutym badanie kontrolne TK jamy brzusznej, jestem pewna, ze
nic nie wykryje . Wlosy odrastają:)P. Generalnie czuje sie zdrowa, wszystkie wyniki w normie, biore tamoksifen, ale jak sie wkurze to go odstawie( denerwuje mnie to ze wychwytuje estrogeny, hormony, ktore w koncu maja wplyw na nasz wyglad i dobre samopoczucie). Duzo sie ruszam na swiezym powietrzu( obowiazkowo conajmniej godzine dziennie, dla kondycjii i dobrego samopoczucia).:)
Co jeszcze?:)
Przelewam swoje onko doswiadczenia na papier, a tu rysuneczek dla Was( mam nadzieje, ze mnie za to znow nie zbanuja haha), ... no coz, nie da sie wkleic rysunku:(.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie:)
[ Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2013-01-23, 21:54 ] Nie zbanują, nie zbanują Wklejam rysunek do postu
Jak ja lubię czytać takie dobre wiadomości!
A jak tam Twoje plany podróży na Wschód?
musiałam odłozyc, bo mialam inne priorytety , ale z pewnoscia sie wybiorę, na pewno nie latem bo latem tam upały, moze jesienią.
a co do dobrych wiadomosci to przeciez wszystko od nas zależy:) teraz jestem juz na 100 procent przekonana, ze to glownie my sami mamy wplyw na przebieg choroby i ze optymistyczne podejscie jest bardzo, bardzo wazne.
dlatego tak bardzo wkurza mnie jak szafuje się "rokowaniami"!, tworzy jakies chore stadia
rozwoju raka, to tylko teoria. kazdy czlowiek to indywidualnosc, nie mozna go podporzadkowywac pod sztampowa medyczna klasyfikacje.
Ktos kiedys madrze napisał : " jesli wierzysz, ze masz nieuleczalna chorobę, to masz racje, a jesli wierzysz ze sie z niej wyleczysz, to też masz racje"
No ja znam to trochę inaczej, ale wydźwięk jest ten sam -
"Jeśli myślisz, że możesz coś zrobić... to masz rację! Jeśli myślisz, że nie dasz rady... to też masz rację." (Napoleon Hill)
Oczywiście też sądzę, że stan umysłu jest bardzo ważny, ale wszystko trzeba robić z głową.
Tak jak Ty robisz - leczysz się konwencjonalnie, pozytywnie myślisz, stosujesz dietę.
Mam nadzieję, że jak się w którymś momencie wybierzesz w tę podróż na Wschód, to podzielisz się z nami fotkami? Oczywiście rozumiem, że w tej chwili są inne priorytety.
Witam , witam ponownie:)
Jestem juz po wszystkich rutunowych badaniach. Uprzejmie donoszę, że wszystko bez zmian(
dosłownie i w przenosni:)). Zadnych przerzutow, pluca, kosci i wszystko inne, czyste:)
To juz ponad rok od diagnozy, przypominam sobie te pierwsze momenty, gdy docieraly do mnie zewszad hiobowe informacje o marnych rokowaniach, o statystycznie sredniej zycia pol roku z przerzutami do watroby .
Chcialabym zaapelowac do wszytkich, ktorzy maja problem z chorobą, by kierowali sie wlasnym rozumem, wlasna wiarą i intuicja, a nie statystycznymi rokowaniami, ktore sa tylko suchymi , statystycznymi obliczeniami niekoniecznie uwzgledniajacymi wszystkie obiektywne i subiektywne czynniki.
Oczywiscie nadal tyrzymam dyscypline zywieniowa, zero cukru, zero miesa, wyciskane soki, suplementy i duzo ruchu. Zapisalam sie tez na jogę ( swietnie rozluznia i pozytywnie energetyzuje).
To tyle relacji, ZYCZE WSZYSTKIM RADOSNYCH I SPEŁNIONYCH ŚWIAT:)
Odezwę sie następnym razem, jak sie już całkowicie wyleczę:)
Pozdrawiam serdecznie
Jestem juz po wszystkich rutunowych badaniach. Uprzejmie donoszę, że wszystko bez zmian(
Bardzo się cieszę i gratuluję
[ Dodano: 2013-04-17, 18:47 ]
miećhaka_na_raka napisał/a:
Oczywiscie nadal tyrzymam dyscypline zywieniowa, zero cukru, zero miesa, wyciskane soki, suplementy i duzo ruchu. Zapisalam sie tez na jogę ( swietnie rozluznia i pozytywnie energetyzuje)
I o to chodzi
[ Dodano: 2013-04-17, 18:48 ]
miećhaka_na_raka napisał/a:
Odezwę sie następnym razem, jak sie już całkowicie wyleczę:)
Pozdrawiam serdecznie
Odzywaj się jak tylko masz ochotę, ja tu stale czekam na pozytywne wieści od Ciebie,
pozdrawiam również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum