Mail odebrałam, załącznika nie mogę pobrać - otwiera się pusta strona.
Nie wiem dlaczego. Ja działam w Linux-ie Mandriwa 2009. Plik jest w formacie PDF i otwieram go kilkoma narzędziami. Znalazłem takie, które przekonwertowało mi go na *.bmp.
Załączam poniżej. Jak do tej pory widzę 9 pobrań i tylko Ty sygnalizujesz problemy. Może *.bmp rozwiąże problem, Jakość słabsza ale może będzie czytelne.
O.K. żeby było trudniej to pliki z rozszerzeniem BMP są na naszym forum zakazane. Próbuję puścić plik bez rozszerzenia. Albo sobie zmieńcie albo odpowiedzni program sam automatycznie rozpozna format (np GIMP)
Jak nie wyjdzie to użyję ZIP-a.
[ Dodano: 2009-07-03, 20:23 ]
Chyba nie poszło?
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Posyłam Ci 4 propozycje ulotki.
Nie sa to, w żadnym przypadku,
propozycje wiążące.
Wydaje mi sie, że pionowy układ tej uloteczki
jest dużo lepszy dlatego skupiłem się
właśnie na takim układzie.
Pozdrawiam
Dick
Czy mam przepraszać za zaangażowanie mojego znajomego?
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Skoro wrzucasz materiał na forum to rozumiem, ze oczekujesz naszych tj. Forumowiczów komentarzy. Musisz się liczyć z tym, że zdania mogą być podzielone i nie możesz obrażać się na autorów tych opinii, które są rozbieżne z Twoją.
Pozwoliłam sobie wyrazić tylko swoją opinię.
Nie ma tu miejsca na pytanie , które postawiłeś. Facet jest OK i nie masz za co przepraszać, za pomoc należy podziękować.
Pomimo, że wyraziłam swoją opinię , to nie oczekuję, że będzie brana pod uwagę.
_________________ Miejsce człowieka jest tam, gdzie jego wolność nabiera pełnego sensu.
Facet jest OK i nie masz za co przepraszać, za pomoc należy podziękować.
Pomimo, że wyraziłam swoją opinię , to nie oczekuję, że będzie brana pod uwagę.
Ja też nie tego oczekuję.
Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum