Wysylam projekt ulotki.Jak pisalam wczesniej lepiej poczekac na jakas profesjonalna wersje, ale moze ta ulotka da jakis ogolny zarys co powinno sie na niej znajdowac, a co nie (jakies sugestie?).
Poza tym, pozwolilam sobies kopiowac grafike ze strony forum, hm nie wiem czy dobrze?
Bardzo dziekujęmy za taki wspaniały odzew z Waszej strony. Jesteście kochani :* Cherrie - super! - moim zdaniem ulotka wygląda bardzo fajnie,musimy jeszcze popracować nad jej treścią. Będę na forum na dłużej dopiero jurto, bo miałam bardzo pracowity weekend i po prostu padam na twarz.
Linki na gg i nk to fajne pomysły No i może warto popracowac nad stworzeniem konta poratlu na nk- to takze niezły pomysł
Pozdrawiam
Wysylam projekt ulotki.Jak pisalam wczesniej lepiej poczekac na jakas profesjonalna wersje, ale moze ta ulotka da jakis ogolny zarys co powinno sie na niej znajdowac, a co nie (jakies sugestie?).
Poza tym, pozwolilam sobies kopiowac grafike ze strony forum, hm nie wiem czy dobrze?
Mam znajomego zawodowego grafika i udało mi się go zainteresować naszym problemem. Dajmy mu trochę czasu na przetrawienie problemu.
Nie jestem fachowcem, więc nie chcę się wymądrzać, ale Twój projekt to amatorszczyzna, zarówno graficzna jak i merytoryczna. Przepraszam, ale jakiś czas pracowałem z prawdziwym fachmanem od druków reklamowych i coś mi pozostało. Ja dbałem o teksty a on o wygląd. Proponuję poczekać kilka dni na inne propozycje.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Cherrie,
Zgodnie z tym co piszesz, projekt Twojej ulotki, to super punkt wyjścia do dalszych propozycji i sądzę, , że zgodnie z Twoją intencją taką rolę spełni.
_________________ Miejsce człowieka jest tam, gdzie jego wolność nabiera pełnego sensu.
Mam znajomego zawodowego grafika i udało mi się go zainteresować naszym problemem. Dajmy mu trochę czasu na przetrawienie problemu.
Nie jestem fachowcem, więc nie chcę się wymądrzać, ale Twój projekt to amatorszczyzna, zarówno graficzna jak i merytoryczna. Przepraszam, ale jakiś czas pracowałem z prawdziwym fachmanem od druków reklamowych i coś mi pozostało. Ja dbałem o teksty a on o wygląd. Proponuję poczekać kilka dni na inne propozycje.
Ja mogę zanieść ulotki do Centrum Onkologii w Warszawie przy Roentgena - tam gdzie są przychodnie. Mogę też porozmawiać z wolontariuszami, którzy tam są, może to też coś da.
Moim zdaniem, w przyszłości, warto byłoby opracować niewielki plakat informacyjny do naklejenia - nie każdy zwraca uwagę na ulotki.
Ja mam własne dwa fora, postaram się zrobić w flashu reklamę tego forum i umieszczę ją i oczywiście link na gg i skypie.
Porozdaję trochę ulotek w szpitalu chorym.
_________________ Jeżeli najbardziej niewinne i bezbronne dziecko nie może czuć się bezpiecznie w jakimś społeczeństwie,
wówczas już nikt bezpiecznie czuć się w nim nie może!
Dzieki Mrakad, ze mi uswiadomiles, ze jestem amatorka! Przeciez sam mnie cytowales i wiesz jakie byly moje intencje. W zwiazku z tym mogles sobie darowac tego typu komentarze. Myslalam tylko, ze moge w jakis sposob pomoc. No, ale nie wazne.
Pozdrawiam.
Napisałem więcej, ale dotknąłem jakiś klawisz i wsiąkło.
Cherrie
Nie bierz do główki krytyki i odpowiedz tak:
"Nie złamie mnie byle przytyk, w dupie mam miejsce dla krytyk"
Co to jest zawodowstwo, a co amatorszczyzna w sztuce? Odwieczny spór.
W pewnym przedwojennym , amerykańskim filmie pokazano taką scenę. Pewien, wredny krytyk torpedował młodego, uzdolnionego malarza. Z jakichś powodów, nie lubił go. Kumple malarza, w odwecie zniszczyli krytyka, w ten sposób, że małpa ogonem, umaczanym w farbie, wymalowała esy floresy. Nast., na jakiejś wystawie, w obecności tłumu zwiedzających, pokazano obraz krytykowi do oceny. Ten orzekł, że wybitne to dzieło i poprosił o ujawnienie autora, a tłum za nim krzyczał: autor,autor. Pokazali małpę i było po krytyku.
Najważniejsze, by odbiorcy zrozumieli co chcesz im przekazać.
Mrakad wydaje mi się że trochę przesadziłeś, cherrie miała dobre intencje, zresztą wyraźnie napisała że to jest tylko ogólny zarys i lepiej poczekać na profesjonalną wersję.
Jak już pisałam wcześniej ,bardzo mi się podoba ulotka Cherrie
Mrakad napisał/a:
Nie jestem fachowcem, więc nie chcę się wymądrzać, ale Twój projekt to amatorszczyzna, zarówno graficzna jak i merytoryczna
Mrakad ,chyba nie chciał być złośliwy,może tylko troszkę źle to ujął...
Mrakad ,chyba nie chciał być złośliwy,może tylko troszkę źle to ujął...
Masz rację, źle to sformułowałem. Przepraszam za niezręczność, ale jednak w takiej kwestii jak propagowanie forum w realnym świecie, to same dobre chęci - dla mnie trochę za mało. Doceniam, ale
nie popieram. A właściwie to popieram ale jedynie jako element burzy mózgów mający doprowadzić do optymalnych rozwiązań.
Przepraszam cherrie, nie doczytałem dokładnie Twojego postu. Od razu wszedłem w podgląd Twojego projektu. O gustach się nie dyskutuje. Jako punkt wyjścia jest bardzo dobry, jest co ulepszać.
_________________ Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum