Cleo, Katarzynko dziekuje.o to sa ostatnie wyniki krwi;
HGB-14,2
PLT-217
Limfocyty-0.66
Monocyty-0.1
Leutrocyile-89.2
Erytrocyty-4.57
LeukocytyWBC-7.35
Witajcie kochani!Tatus od 2 dni cos sie kiepsko czuje ale dopiero dzisiaj sie przyzanl ze boli go strasznie barek.Do onkologa mamy dopiero w przyszlym tygodniu wie postanowilam was prosic o rade czy to moze byc cos niepokojacego?
Nam pani dr powiedziała, że bóle stawów i mięśni to efekt uboczny chemii, zwłaszcza karboplatyny, może to stąd te bóle? Oby tak było, chociaż trzeba brać pod uwagę sugestię Brightside. Niestety...
Może powinnaś też poprosić lekarza o większą dawkę leków przeciwbólowych?
Trzymajcie się ciepło!
Witam was kochani serdecznie.U nas jakos sie kreci tatus dobrze ale barek caly czas boli,ale jak twierdzi ze jest do wytrzymaniaWe wtorek kolejna chemia strasznie sie boje jak tatulek bedzie sie czul.A tu swieta za pasem ktore pierwszy raz w zyciu mnie nie ciesza.
iwona2010, czy Tatę boli tylko bark?
Czy promieniuje ten ból do łopatki?
Czy gorączkuje?
Tak jakoś to skojarzyłam sobie z przypadkiem mojego Taty.
Miał On książkowe objawy płynu w woreczku osierdziowym-wysoka gorączka,bardzo szybkie męczenie się,silne pocenie się,ból klatki piersiowej przechodzący od barku do łopatki w dół pleców..
Droga Jusiu..z tego co mi tatulek powiedzial to bol nie promieniuje do lopatki ,ale nie wiem czy mowi prawde tatus ma bardzo ciezki caarakter na kazde nasze pytanie jak sie czuje jest odpowiedz dobrze albo nie masz nic innego do roboty.Codo goraczki tez nie wiem bo leki przecibolowe znikaja w domu.Wczoraj bylysmy z siocha pomoc rodzicom sprzatac bylo fajnie tatulek sie smial ale to i tak nie ten sam czlowiek serce myslalam ze mi peknie
.A tu swieta za pasem ktore pierwszy raz w zyciu mnie nie ciesza.
Rozumię Twoje zmatrwienie ale musisz postarać sie o to aby te właśnie świeta były najpiękniejsze dla tatulka.
Ja sama myslałam że ubiegłoroczne beda ostatnimi wspólnie z tatkiem a tu patrz juz sie przygotowywujemy do kolejnych i Tobie też tego życze
Kolejna chemia za nami i tatus czuje sie dobrze.Przeswietlenie barku pokazalo lekkie zwyrodnienie chwala.Mam pytanie czy leukocyty mozna jakos poniesc bo strasznie nam spadly hemoglobine mamy w miare dobra bo jest13.2.
Tez sie ciesze ze z barkiem jest wszystko dobrze.A tatus ma teraz leukocytow 3.1.Kochani w tym ostatnim dniu roku zycze wam i waszym bliskim duzo sily i walki do wygrania z tym paskudstwem.A rodzinom tych ktorzy zasneli w spokoju duzo sily i wiary,oby ten rok 2011 byl lepszy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum