Wybacz, że to stwierdzam, ale nie masz pojęcia o czym piszesz. Z tego względu prosiłbym abyś nie zabierał w temacie głosu i wprowadzał jakieś dziwne teorie.
_________________ www.rjforum.pl - Nowotwór jądra to nie wyrok! Masz wątpliwości? Dowiedz się więcej!
Kontynuując temat mojego ojca - w połowie stycznia będzie miał wykonywany ponownie tomograf. Później jedziemy do Warszawy z wynikiem. Czytałem też dużo pozytywnych opinii o profesorze Milkiewiczu, który przyjechał do Warszawy z Kliniki Transplantologii w Szczecinie - czy ktoś ma informacje gdzie dokładnie przyjmuje, czy ma prywatną praktykę ? Potrzebuję jakikolwiek namiar na profesora.
Ja byłam pod opieką grupy profesora Zieniewicza i na prawdę bardzo mi pomogli. Profesor poza tym przyjmuje też prywatnie. Znalazł dla mnie miejsce na oddziale.
Ponawiam pytanie, czy ktoś może w miarę możliwości podać nr do profesora Piotra Milkiewicza. Wiele o nim dobrego w sieci, ale nie mogę od jakiegoś czasu znaleźć szpitala/przychodni, gdzie przyjmuje prywatnie. Pytam, ponieważ w wyniku TK pojawia się duże prawdopodobieństwo wznowy miejscowej, plus nowe 3 małe ogniska.
Po wizycie u jednego z profesorów z Kliniki na Banacha, ojciec otrzymał dziś informacje o możliwości przeprowadzenia chemoembolizacji. Pewnie są na forum osoby, mające doświadczenia z tym typem chemii, proszę o jakiekolwiek informacje.
W międzyczasie ojciec otrzymał również skierowanie do Kliniki w Katowicach na przejście procesu kwalifikacji do transplantacji, tyle, że ma się tam zjawić najwcześniej na początku marca, a ewentualna decyzja o kwalifikacji byłaby około połowy marca.
Jesteśmy teraz w kropce, kompletnie nie wiem jak postąpić z ojcem ...
Witam, jestem po termoablacji. Minęło trzy tygodnie. Cały czas mam ból w okolicy zabiegu w prawym boku. Z tyłu w miejscu nakłucia i z przodu pod żebrami. Jak długo ta dolegliwość może trwać i czy to nie jest objawem jakichś powikłań po zabiegu. Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum