niestety nie wiem :(
Mam zablokowany telefon i nie mogę dzwonić, Wiem ze Kasia w środę była w Poznaniu- ale nic wiecej :( Nie chcę narzucać się Kasi i Romkowi zabardzo, już i tak bombarduje ich swoją osobą.
Postaram sie coś dowiedzieć w najbliższym czasie...
Witam wAs wszyskich zdjęcie , które zostało dodane o Naszej Kasie dołanczam sie do niego i bardzo Was wszyskich proszę o pomoc dla Kasi i jej rodziny Ona tego potrzebuje . Stan Kasi jest naprawę poważny na dzien dzisiejszy ale Ona sie nie poddaje błagam Was wszyskich pomóżmy Jej .
też mam 2 dzieci i męża i straciłam bliską osobę która zmagała się z rakiem i powiem Wam, że bardzo Mnie boli że taka młoda osoba, przed którą jeszcze tyle życia mogło być musiała odejść zostawiając swoje małe pociechy, męża....
choroba ją bardo zniszczyła, ale walczyła dzielnie...poległa
dziś odeszły dwie osoby (http://www.polawesolowska.pl/index.php?go=info myśle ze większość o niej słyszała) które tak dzielnie walczyły i którym tak bardzo kibicowałam i trzymałam kciuki
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum