Witaj Zuza, dziekuje za poradnik. Ja juz przeczytalam chyba wszystkie mozliwe strony internetowe poswiecone szpiczakowi ale na pewno przyda sie innym. Podziwiam Cie. Pomimo choroby potrafisz pomagac i podtrzymywac innych na duchu. Ja chyba bym tak nie potrafila. Duzo zdrowcia i pogody ducha Ci zycze Zuziu.
pozdrawiam
Selgros dziękuje za miłe słowa aż się zaczerwieniłam, przeważnie jest tak, że pacjenci stają się"ekspertami" w swojej dziedzinie. Może komuś się przyda. <uscisk>
Czerniak złośliwy, Clark III, naciek 9 mm
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
» Mój wątek na tym Forum «
Melanoma epithelioides partim fusocellulare typus nodularis cutis, exulcerans, T4bN1aM0
Ciekawostka.... te ich wszystkie sukcesy kończą się tak :(
Po 8dniach uzyskał remisję, wszystko się cofneło a potem zmarł dlaczego? :( a już myślałam że wrazie czego jest nadzieja...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum