Mam na imię Czarek. Być może widzieliście moje inne posty, które napisałem na tym forum. Tak na marginesie chciałem pochwalić Administratorów za bezbłędne prowadzenie tego że forum. Lecz nie w tym rzecz. PILNIE POSZUKUJĘ OSÓB, KTÓRE POSIADAJĄ LEKI NA PRZEWLEKŁE BÓLE NOWOTWOROWE
MÓJ TATA CHORUJE OD DŁUŻSZEGO CZASU NA RAKA NA DODATEK Z PRZERZUTAMI
TATA NAWET NIGDY NIE PALIŁ PAPIEROSÓW, A SPOTKAŁA GO TAKIE NIESZCZĘŚCIĘ. MAMA ZMARŁA NA BARDZO ZŁOŚLIWEGO RAKA. JESTEŚMY W BARDZO TRUDNEJ SYTUACJI FINANSOWEJ NA DODATEK MAY DZIWNE DLA MNIE JAK I DLA INNYCH INTERNAUTÓW PROBLEMY Z LEKARZEM. CHODZI O TO, ZE TAKA ZAŻYWA M.I.N "DUROGESIC 75" ZA KTÓRY JESTEM ZMUSZONY PŁACIĆ OK 300 ZŁ CO DLA MNIE I DLA NIEKTÓRYCH INTERNAUTÓW JEST NIE DO POMYŚLENIA. NA DODATEK ANI BANKI Z KTÓRYCH ZOSTAŁY ZACIĄGNIĘTE KREDYTY NIE CHCĄ PONOWNIE UMORZYĆ SPŁATY KREDYTÓW ANI NASZ WSPANIAŁY POLSKI ZUS NIE JEST CHĘTNY DO POMOCY. JUŻ NIE MAMY SIŁ PISAĆ, PISAĆ I PISAĆ PODAŃ O JAKIKOLWIEK SPECJALNY ZASIŁEK W NASZYM PRZYPADKU. WIEC LUDZIE, DOBRZY LUDZIE, KTÓRZY NA PEWNO TACY SIĘ TU ZNAJDUJĄ BYĆ MOŻE POSIADACIE LEKI NA BÓLE NOWOTWOROWE M.I.N DOLTARD, DUROGESIC, TRANSTEC, I INNE. WIERZCIE MI RATUJA NAS NAWET POJEDYNCZE PLASTRY JESTESMY W STANIE PRZYJĄC NAWET ZUŻYTE ZAWSZE TO COŚ. JESTEM W STANIE ODDAC OSTATNIO GROSZ, ABY OSTATECZNIE ZAKUPIC OD WAS TAKOWE LEKI. BŁAGAM WAS LUDZIE PROSZE O KONTAKT.
Od Admina: Czarku, dublujesz posty!! Twój wątek o podobnej treści znalazł się już na naszym Forum TUTAJ. Zaproponowałam Ci, że Twoja prośba o pomoc zostanie na Forum, jeśli Waszą sytuację w jakikolwiek sposób udokumentujesz. NIE JEST RÓWNIEŻ MOŻLIWE przesyłanie Ci opioidów w formie plastrów lub jakiejkolwiek innej !! Proszę o dostosowanie się do mojej prośby zawartej w Twoim poprzednim wątku, w przeciwnym razie obydwa wątki zostaną za kilka dni skasowane.
Kasuję z Twojej aktualnej wypowiedzi podane przez Ciebie Twoje prywatne namiary: nr GG oraz adres email, do czasu wyjaśnienia sprawy. Pozdrawiam, Administrator Forum.