Ja troche z innej beczki :
powiedzcie mi prosze dlaczego, pomimo, że mam zaznaczona opcję
otrzymuje na @ informację, że pojawił sie nowy komentarz!!!! kurna o co chodzi ??? <bezradny>
[ Komentarz dodany przez: Richelieu: 2010-06-10, 21:11 ] Pytanie merytoryczne związane z działaniem forum, wydzieliłem z Hyde Park \ POGADUCHA.
Ale przykład Joli jest niemiarodajny: w chwili obecnej nie ma napisanego (założonego) ani jednego tematu (wątku), więc nie może dostawać takich powiadomień.
Pytanie do k2196: napisałem teraz nowy post testowy w Twoim wątku. Dostałaś teraz (2010.06.12, 18:53) powiadomienie ?
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Zatem wpis testowy w Twoim wątku usuwam. Wygląda na to, że powiadomienia działają prawidłowo,
a Kaja115 musi swój problem wyjaśnić indywidualnie z Administratorem.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Ja myślę ze to musiało być chwilowe bo ja od kiedy jestem na forum nie zmieniałam ustawień w profilu i zawsze miałam ustawione powiadomienia na "NIE" i nigdy nie dostałam maila a ostatnio własnie odstałam i byłam w szoku ale teraz juz nie dostaje, wiec jest jak dawniej
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Jestem przeszło rok na forum,nigdy nie ustawiałam opcji, by otrzymywać powiadomienia.Nic nie zmieniałam w profilu,a od kilku dni powiadomienia się pojawiają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum