hej
We wtorek będę sie widziała z moim lekarzem i będą też robione markery.
Z tego co mówiła pani radiolog jest lepiej i że w tej chwili nic złego mi nie grozi.
Tak ogólnie to czuję się dobrze, mam dużo sił, apetyt, żadnego bólu. No może dokuczają mi bóle stóp.
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-08-02, 20:48 ]
Pani radiolog jeszcze dodała, że muszę brać wyjątkowo silną chemie, że tyle zmian się wycofało.
Reasumując, nie widząc chorej dość długo, w orazie usg widzę wyraźną blokadę morfologiczną procesu disseminacji otrzewnowej ( i to najbardziej zwraca uwagę), po drugie z pewnością regresja wielkością i obszarową.
Witajcie:)
Magdaleno działa i to jak!!!!! Dziś marker wynosi 103, spadek z 283:))))))
Wszystkie badania super:)
Pani doktor zadowolona z wyniku usg i badań:)))))
Specjalne ucałowania ode mnie i Kacperka Magdaleno
Pozdrawiam Wszystkich:))))))
Eludril, płyn do płukania jamy ustnej. Odkaża, znieczula.
_________________ "Zobaczyć świat w ziarenku piasku, Niebiosa w jednym kwiecie z lasu. W ściśniętej dłoni zamknąć bezmiar, W godzinie - nieskończoność czasu." - William Blake -
plukanie ust septosanem szałwia i płynem crokodyle czy jakos tak ale po nim troche piecze..z domowych sposobow aczkolwiek przeze mnie nie sprawdzonych polecano mi kiedys ssac plasterki naturalnego ananasa..moze warto sprobowac..
jesli nie bedziesz goraczkowac a parametry z krwi pozwola to chemie powinnas dostac ..trzymaj sie i nie daj sie zadnym chorobom -spada temperatura teraz wieczorami wiec infekcje przy takich roznicach to normazwlaszcza gdy organizm chemiami i leczeniem nieco oslabiony.Uważaj na siebie fraszko i ubieraj sie na cebulke :*
Witajcie
Dzięki dziewczyny:)
Chemii nie dostałam gdyż miałam bardzo dużo bakterii w moczu i zresztą też czuje, że z pęcherzem nie jest dobrze.
Parametry krwi są super ale ogólne samopoczucie kiepskie. Męczy mnie katar, ból gardła, na szczęście nie mam temepratury.
Pozdrawiam!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum