napisz co z żoną , jak dajesz radę jesteście pod opieką hospicjum ? jak dziewczynki sobie z tym wszystkim radzą ?
dużo siły w tych ciężkich chwilach dla Was jestem myślami z Wami
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Z żoną jest bardzo źle, nie jesteśmy jeszcze pod opieką hospicjum.
Młodsza córka żyje jak zawsze, niczego nie jest świadoma, starszą znacznie gorzej...
_________________ Kochana Żona [*] 2012-04-12 godz 9:30 Spoczywaj w Pokoju. Mimo wszystko, życie jest piękne....
nie rozumiem dlaczego nie jesteście pod opieka hospicjum , czy żona jest świadoma całej sytuacji ?
friend napisał/a:
Młodsza córka żyje jak zawsze, niczego nie jest świadoma, starszą znacznie gorzej...
nie chcę Cię pouczać ale według mnie bardzo źle robisz nie zgłaszając się do hospicjum chociaż by zę względu na dziewczynki , dostaną pomoc psychologa która na pewno jest im potrzebna , psycholog porozmawia , przygotuje na to co co najgorsze , pomoże dziewczynką przez to wszystko przejść na pewno będzie Wam łatwiej i lżej
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Friend, myślę, że to bardzo dobra decyzja, na pewno bardzo trudna, ale bardzo dobra. Od ludzi z hospicjum powinieneś dostać sporą tak potrzebną Ci pomoc.
Pozdrawiam Cię serdecznie i jak zwykle życzę dużo sił
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
friend, - proś lekarza z ratunkiem do żony.Z hospicjum lub chociaż rodzinnego.I to szybko!!!!
Chyba,że już lekarz działa,bo te wymioty męczą żonę.Ona nie powinna cierpieć.Przynajmniej nalezy zrobić wszystko,aby przynieśc Jej jak największą ulgę.
Pogodzenie się z nieuniknionym.....widzę jak żona "znika"....... jak trudno mi nią patrzeć bez bólu....
w takiej sytuacji każda decyzja jest trudna ale po to właśnie jest hospicjum aby ulżyć w bólu choremu a Was jako rodzinę wesprzeć psychicznie
pozdrawiam dużo siły
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum