Zinnat na 5 czy 10 dni? W jakiej dawce?
Nie umiem Ci powiedzieć co pokaże TK w marcu. Obecnie problemem jest stan zapalny, najprawdopodobniej w miedniczkach nerkowych skoro aż tam Cię mocno bolało. To nie jest tak łatwe do szybkiego wyleczenia jak samo zapalenie pęcherza, stan podgorączkowy może się trochę utrzymywać.
Kiedy kontrola u lekarza?
TK mam mieć 5 lutego, to w marcu było kontrolne po usunięciu guza i wykazało jakąś 3 mm zmianę. Teraz USG wykazało 3 cm zmianę i dlatego się boję. Co do zapalenia to mocz oddaję normalnie, nie mam ani pieczenia, ani swędzenia. Jedynym objawem była temperatura i ból w dole pleców. Boję się, że mój guz znowu odrósł. Czy w związku z tym teraz czekałby mnie zabieg radykalny, czy jest szansa na usunięcie samego guza?
[ Dodano: 2016-01-04, 21:45 ]
zinnat był na 5 dni, a brałam 2x1
To lepiej czy gorzej? Kurcze wycięty guz już był zaprzyjaźniony, bo łagodny. Chyba trzeba czekać do lutego żeby się przekonać jak będzie tym razem. Tylko ten czas od marca do stycznia to chyba jakiś bardzo krótki czas na tak dużą zmianę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum