Czkaweczko tak mi przykro, tak bardzo mi przykro.Trzymaj się dzielnie. Teraz mama się Tobą będzie czuwać nad Tobą.
Tak bardzo mi przykro.
dla Twojej mamy.
_________________ ZAWSZE BĘDĘ CZĄSTKĄ CIEBIE
ZAWSZE CZĄSTKA CIEBIE BĘDZIE ZE MNĄ
CZKAWECZKO przyjmij moje wyrazy współczucia. Tak BARDZO mi przykro Ważne,że byłaś przy mamusi do samego końca, ona też jest przy Tobie..... Ojjjj naprawdę bardzo mi przykro :( dla Twojej mamusi......
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Mamci jest tam lepiej niz tutaj na Ziemi...Teraz to Mamcia bedzie zawsze obok Ciebie i to Ona bedzie Ci pomagac i wspierac!!!
,, Ty tylko Ją poprowadz,Tobie powierza swą drogę..
Ty tylko Ją poprowadz Panie mój...Niech juz sie nie leka...
Wieczny odpoczynek racz dać JEJ Panie..a światłość wiekuista niech JEJ świeci na wieki.."
Małgoś
_________________ Kocham Cię Tatulo !!! Ty Tylko Go poprowadz,Tobie powierza swa droge..Panie moj.
Wrócilam z weekendu od rodziców i dopiero zobaczyłam co się stało.
Bardzo mi przykro, bardzo, to jest smutne straszliwie jak odchodzi człowiek.
Myślę, że Twoja Mama była i jest dumna, ze ma tak wspaniałą córkę. Napewno gdy chorowała, myślała sobie, że dobrze wypełniła swoje ziemskie zadanie, bo wychowała tak wspaniałą córkę.
Współczuję Ci bardzo, ale mam nadzieję, że ogarnie Cię siła do powrotu do życia z mamą we wspomnieniach, na zdjęciach, w sercu.
Rozsypałam się na milion kawałków. Niby powinnam być przygotowana...ja jednak choć spodziewałam się tego dnia to ciągle wierzyłam, że jeszcze nie teraz. W czwartek jeszcze planowałyśmy wizytę nowego rehabilitanta, wiosnę na wsi Maminej i spotkania z bliskimi- jutro Mamuś wszyscy się z Tobą spotkają...nie takiego spotkania chciałam.
Jutro Mamuś nasz ostatni spacer tu na ziemi. Nie wiem jak przetrwam ten dzień?
Mamuś poprowadź mnie u swego boku tak, żebyś nie musiała się za mnie wstydzić. Przytrzymaj mnie, żebym nie upadła....
Bardzo ciężko i bardzo boli.....
_________________ "Ludzkość! Jaka ona szlachetna! Jakże chętna do poświęcenia...kogoś innego."
S. King
czkawka, Czkaweczko kochana ja również aż się popłakałam czytając Twoje słowa ,serce mi pęka :( Tak bardzo mi przykro :( Jutro kolejny ciężki dzień przed Tobą ale Kochanie pamiętaj ,że my tu jesteśmy,myślimy o Tobie ,wiem,że już nikt mamusi Ci nie zastąpi ale pamiętaj,że jest wiele osób,które przeżywają tu coś podobnego i wiedzą co Ty w tej chwili czujesz,jak i również płączą z Tobą,wszyscy jesteśmy myślami przy Tobie , pamiętaj o tym..... Mamusia z pewnością Cię poprowadzi teraz, jutro jak i w kolejnych dniach , tak bardzo mi przykro !!! Ściskam Ciebie BARDZO MOCNO, trzymaj się...........
[ Dodano: 2011-02-14, 22:47 ]
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum