Jak wezmę pod uwagę fakt, że ja wiem na co przeznaczyłbym wygraną, czyli nie miałbym żadnych problemów z nagłym przypływem gotówki
[ Dodano: 2012-03-01, 20:56 ]
Jak wezmę pod uwagę fakt, że ja wiem na co przeznaczyłbym wygraną, czyli nie miałbym żadnych problemów z nagłym przypływem gotówki
[ Dodano: 2012-03-01, 20:58 ]
Iwonko nie widzę problemu...
Cieszę się że Ciebie widzę
Słoneczko powiedz jak się czujesz?
Justysiu to dobrze, nawet nie wyobrażasz sobie jak bardzo się cieszę... ciągle jestem goły... cieszę się że mnie chciałaś
Po takim oświadczeniu jakby mogła nie chcieć , całe życie na to czekałam , aż w końcu ... ehhh...
Nie dość, że taki romantyczny i uczuciowy to jeszcze taki gorący ...
iwka3219 napisał/a:
Dobrze ze Wy wszyscy jestescie :D
Dokładnie TAK. Dobrze, że wszyscy jesteście
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Wesoło się zrobiło
A pro po totka, to też wysłałam W skrytości ducha marzę o głównej wygranej, ale nie jako jedyna. Wystarczy mi kwota dokładnie taka, ile na chwilę obecną pozostało mi jeszcze kredytu mieszkaniowego do spłacenia. I ani złotówki więcej....
Ach marzenia....
Uściski i kolorowych snów życzę. Jutro pobudka o 4:45.
See You...
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum