dziękuję bardzo : Uspokoiłam się jestem dopiero co po chemi i niechciałabym mieć nisspodzianki i udało się . wierzę że będę zdrowa strach jest .wolę wiedziec niż być w niwiedzy jeszcze raz dziękuję gosia
Witam jestem już dwa miesiące po ostatnim cyklu chemi i przed wizytą kontrolną . Dzisiaj odebrałam wyniki morfologi i ca125 najbardziej zmartwił mnie wynik ca125 -372,4niewiem co mam myślec trochę się boję. Tak dobrze mi szło .Jeszcze czekam na wynik z TK jamy brzusznej .Proszę o pomoc, czy mam się martwić proszę o szerą odpowiedż.
Witam dostałam już wynik z TK , oto skrut w łączności z kikutem pochwy i prawą ścianąodbytnicy , ku tyłowi pęcherza moczowego , widoczna jest grubościenna , torbielowata struktura o śr. 29 mm o wzmacnających się kontrastowo ścianach - zmiana rezydualna? znowa?. Byłam wczoraj już u lekarz mam ustalony termin operacji na 8 sierpnia niwiem ,co tam będzie mam nadzieje że to nic grożnego a jak nie to zowó będe waczyć .Moż ktosmiał cos podobnego niech domnie napisze . boje sie chyba to normalne . pa gosia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum