Strasznie mi przykro,nie takiej wiadomości oczekiwałam.
Wierzę dalej ,ze bedzie jakaś propozycja ,która okaże się skuteczna .
Jesteś bardzo dzielna,silna.....działaj kochana(siepomaga).
Ja wykłócam się z "Górą"( na tyle na ile tam chcą słuchać ) .
Trzymaj się i walcz.
syla127, wciąż jesteś w trakcie walki a to jest najważniejsze. Jak będzie wyglądał Twój schemat chemii, czy już coś wiesz? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam Twój wpis, ze rezygnacja z Nivo była Twoja decyzją czy już byś po prostu i tak go nie dostała że względu na dotychczasowy brak działania? Wciąż niezmiennie ściskam kciuki i melduj się tu nam na ile często możesz
syla127 - trzymaj się dzielnie :-) Uwierz mi, że mimo , że nie znam Cię osobiście typ myślę często o Tobie. Mam nadzieję , że w końcu pojawi się coś optymistycznego.
syla127,
Nie znam się w tym temacie ale myślę o Tobie, czytam Twój wątek i z całego serca tulę.
Jak nie masz siły trzymać pionu to nie trzymaj, chcesz płakać, płacz, nie musisz być twarda, masz prawo mieć gorszy dzień, gorszy nastrój, złość na wszystko i wszystkich ale masz być twarda wtedy kiedy walczysz o siebie bo stawka jest bardzo wysoka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum