Gabi w hospucjum tak jak jest u nas objazdowym sa recepty na tabletki.Nie mamy stacjonarnego i to tez jest ból dla tych co sa u kresuu swoich sil i dla ich rodzin bo wszyscy chca dobrze.Wiem jedno jesli to ma uśmierzyć ból to powinno byc dostepne tak jak przed smiercia walczyl byly posel.Mam nadzieje ze Tobie chociaz to pomoze a problem w dalszym ciagu bedzie naglasniany.Jestes wspaniala ze chcesz pomoc innym wlasnie takim jak moja mama której juz nie ma.
Myślę , że ten program ,coś zmieni , życzę tego wszystkim , którzy zmagają się nie tylko z choroba ale też bólem nią wywołanym .
Gabi ,powtórzę za wszystkimi jesteś Wielka .Pozdrawiam cieplutko.
A ja myślę, że nasz Premier Zdrowia "olewa" tego typu pojedynczy reportaż - sprawę trzeba naprawdę nagłaśniać, ale dr Madzia wspaniałomyślna w wypowiedziach, w obronie chorych. Są osoby z forum, które są w stanie nagłaśniać problem bólu, nawet odnośnie lekarzy I kontaktu, którzy są nieświadomi jak pomóc pacjentowi z bólem. Wspaniała akcja i róbcie Panie to we wszystkich mediach. Popieram i serdecznie pozdrawiam . Maria
W reportażu nie brała udziału nasza Pani dr Madzia, tylko prezes fundacji onkologicznej Pani Magdalena Kręczkowska, nasza DSS. To tylko w formie sprostowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum