Ponownie zgłaszam postulat - tym razem oficjalnie, żeby cały dział Hyde Park wywalić z "żółtej karteczki". Bo jak się za analizę przypadków na podstawie tego działu forum zabierze jakiś naukowiec, to dojdzie do wniosku, że na raka chorują wyłącznie maniacy seksualni. No i maniaczki.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
jak się za analizę przypadków na podstawie tego działu forum zabierze jakiś naukowiec, to dojdzie do wniosku, że na raka chorują wyłącznie maniacy seksualni. No i maniaczki.
Eeeee tam, zaraz zjedzą. Napisałeś prawdę, tak jak jest, to i o co miałyby mieć pretensje ?
Zresztą wystarczy policzyć wpisy, by się o tym samemu przekonać.
A skoro już jestem przy głosie ...
Płacenie pięć zeta za wątpliwą przyjemność karkołomnej gimnastyki to chyba jednak lekka przesada !
[ Dodano: 2011-11-16, 13:04 ]
Erin, no co Ty ?!? Sami mamy tutaj się produkować ? To ja dziękuję uprzejmie.
_________________ Solve calceamentum de pedibus tuis: locus enim, in quo stas, terra sancta est [Ex: 3, 5]
Oj tam zawsze można się tłumaczyć że pisze się głupoty pod wpływem leków lub w pijanym widzie . Okoliczność łagodząca zawsze się znajdzie
Chłopcy absolutnie nie pozostawimy Was samym sobie - Porządnym Facetom krzywdy się nie robi
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Rich napisał:
Płacenie pięć zeta za wątpliwą przyjemność karkołomnej gimnastyki to chyba jednak lekka przesada !
jest pięć zeta za 100 gram, więcej gram, więcej kasy
[ Dodano: 2011-11-16, 16:10 ]
AdArk napisał/a:
taaa… strach pomyśleć, już widzę wówczas rejestrację: czy życzy sobie pani/pan(?) być wciągniętą/tym(?) na członka
Masz rację AdArk, nie może być dyskryminacji ze względu na orientację seksualną
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum