ojjj to teraz pewnie się posypie Dziewczyny co sądzicie o pytaniu Gazdy ?
to może zacznę tak...kiedyś, za górami za lasami, pewnego pięknego wieczoru, podczas jakiejś tam imprezki mając 17 lat (?) poznałam się z pewnym przystojniaczkiem po kilku tygodniach znajomości oczywiście spotkaliśmy się również pewnego pięknego, ciepłego wieczoru ... .......
...no a teraz idę do dziadków na obiad, bo jakoś tak dziś leń mnie dopadł i nie zamierza puścić
Tak czytam i czytam,śmiejąc się między akapitami i zastanawiam się, jak to jest?
Na zlocie grzecznie,kulturka,mężowie,a na forum diablice wcielone.
Podejrzewam,że na kolejnym spotkanku to by dopiero się działo.
Oj Gazda,Ty to zacznij ostro trenować,bo siądzie Ci kondycja.Wykończą Cię te nasze kobietki jak tylko Cię dorwą.
No chyba,że się nie dasz...ale na to też są sposoby.
Żeby nie było,że nie ostrzegałam.
I rozmawiałem o tobie z moim najlepszym kolegą
Że pojechać bym chciał z tobą do Hio de Janeiro
Okazało, że dzieje się to z wszystkimi chłopcami
My bierzemy cię w wannach albo pod kołdrami
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Prawda była bardziej okrutna. Niemożebnie się wstydziłem, że se taką starą babę znalazłem i ukrywałem się przed kolegami. Jak wróciłem z tego tygodniowego kursu to spałem całą dobę bez przerwy.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
O proszę... żyję tyle lat i wreszcie się dowiaduję, jak to jest naprawdę... A ja głupi po początkowym okresie zabawy w królika zacząłem się starać... No i wychodzi na to, że wykonałem kupę dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum