Tu nie Francja. Myślałby kto... czarna bluzeczka, spódniczka taka krótka że kabura spod niej wystaje, i biały fartuszek, co? A w ręku miotełka i do roboty? Nic z tych rzeczy. Na takim wdzianku widać od razu ślady rąk w mące utytłanych, i by od razu wszystko by się wydało. Kobita powinna być ubrana w:
- stilonową podomkę,
- kwiecistą zapaskę,
- chustkę na głowę i trepy.
Na takim ubraniu dopiero śladów rąk nie widać.
[ Dodano: 2011-11-27, 15:42 ]
Że nie wspomnę o tym, iż krzepka powinna być tak, że jak do lasu po chrust pójdzie i wilk na nią skoczy, to powinna dać radę takiego wilka zapaską zatłuc.
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Wyjadę po Ciebie na PKS do Krynicy. O której będziesz?
Iwa, tylko pamiętaj o fartuszku oraz miej uwagę na to, aby po drodze wilk Cię nie zaskoczył jak Czerwonego Kapturka.
[ Dodano: 2011-11-27, 15:51 ]
Ale scenariusz może być inny. Iwa jako Czerwony Kapturek pierogi, które przygotowała Anelia zawiezie Gaździe. I oczywiście wystarczy na miejscu śmietanę ubić
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Życie samo napisze scenariusz. Wystarczy do mnie przyjechać
[ Dodano: 2011-11-27, 15:54 ]
A teraz dziewczynki - wstrzymajcie na chwilę pędzące konie swej wyobraźni. Idę wziąć prysznic i się ogolić. Turyści pojechali, można wreszcie będzie wyglądać jak człowiek...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
PKSem to nie za bardzo .. Gdyz zaraz przypomina mi sie powiedzonko mojego szefa ( tu szczerze przepraszam za slownictwo , ale inaczej nie ma charakteru )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum