Z Portugalczykiem, podobnie jak z Grekiem, Hiszpanem i Irlandczykiem nie ma przyszłości.
Zgadzam się. Sama jestem z obcokrajowcem i dodałabym jeszcze jedną narodowość do powyższej listy. Całe szczęście jest to (choć dość długi) to luzny związek tzw nie zapieczętowany
Jedno co mogę napisać po kilku letniej praktyce : Polak to Polak ! Nasi męższczyzni są THE BEST
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Erin dopiero moglam spojrzec.. Ale mi humor poprawilas
Gazda,
Ty sie kladziesz na madejowe loze w czwartek , a ja w czwartek bede miala macanko ( ja tak zawsze mowie do mojego doktora jak wchodze na kontrolne badanie piersi - to co macamy sie Panie Doktorze ) , no moze nie do konca macanko, ale biopsja ... no ale jakie dlonie beda ja wykonywac.. cud - miod - malina
Iwka a Ja chodziłam kiedyś do Lekarza Ginekologa który Mi powiedział :
- A Pani To należy do grupy pacjentek tak zwanych : Dociekliwych
Na to Ja - a Pan doktor to należy do grupy Lekarzy tak zwanych ; do-wcipnych
_________________ " Złapać wiatr , pokonać strach i być ..."
Moja Mamcia 01.10.1954 - 06.04.2012
Ale ja cos o tym wiem , moj onkolog nazywa mnie terorystka , a jego pieknodloniasty kolega mowi o mnie - ze ja to strasznie felerna jestem , ale jaka fajna :D
Ze mna do lekarza nikt nie chce chodzic, bo sie za mnie wstydza..ja tez z tych dociekliwych, nie dajacych sie zbyc, wrednych, nie dajacych sie wyprosic lub ladnie usmiechajacych sie i machajacych rzesami
Mialam kiedys taka sytuacje ( ja od czasow liceum nie wchodze na wage i nie chce nawet wiedziec ile waze , unikam tego jak ognia )
Sytuacja wymagala podania wagi przed zabiegiem
doktor : no to wskakujemy na wage
Ja : Ale mi religia zabrania wazenia sie
doktor ( konsternacja, oslupienie bo ja z bardzo powazna mina to powiedzialam ) : Mowi Pani , ze religia.. hmm , ciekawe a jaka ?
Ja : No nie mozemy tak na ladne oczy dac 50 kg :D
Doktor ( z usmiechem zlustrowal mnie i tak ) : na ladne oczy to dam 70kg :D
Iwka a Ja chodziłam kiedyś do Lekarza Ginekologa który Mi powiedział :
- A Pani To należy do grupy pacjentek tak zwanych : Dociekliwych
Na to Ja - a Pan doktor to należy do grupy Lekarzy tak zwanych ; do-wcipnych
Ginekolog patrzy Kobiecie w oczy a powinien?
Dobranoc Wszystkim
_________________ Przeszłość została napisana, lecz możemy się z niej uczyć i zmieniać przyszłość
No... to a się dokładnie wymyłem, wyrychtowałem, obstrzygłem i obgoliłem. Spakowany jestem i gotów do drogi :-). Trzeba godnie na Śląsk zajechać... aaa... gdzie na Śląsku można dobrego żymloka kupić?
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
dobra Kochani uwielbiam Was ale idem se precz, portugalec mnie dzis , krotko mowiac przelecial psychicznie
Gazda, szerokiej drogi bez niespodziewanych fotek
Kciuk bedzie zrecznie trzymany
Ide oddac sie rece Morfeusza, szkoda ze nie w rece doktorka o super- cud - miod - malinka lraczkach ..Mowie wam te recje maja potencje, one na 100 % LECZA :D :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum