Justynka Ty lepiej też uważaj o co prosisz, bo na końcu i Ciebie tak okręcą, że będziesz musiała szukać fotek
No wiesz, ja też na początku też byłam za pomysłem Gazdy tzn aby Panowie wrzucili kilka foteczek a teraz co z tego mam ?
A no mam coś.... muszę bardziej uważać na to co mówię
[ Dodano: 2011-12-12, 20:25 ]
Cleo33 starasz się wybrnąć i zostawiasz koleżankę na lodzie, no nie ładnie...nie ładnie.... Ja tam nigdzie nie pisałam, że wrzucę jakieś fotki i tego się trzymam
Tzn fotki mam i mogę wrzucić ale takie wiecie : grzeczne
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Atmosferę podgrzewają dziewczyny, jak prawdziwe gwiazdy starają się o odpowiednią publikę... Już niesamowita Jeanne Moreau mawiała, "żeby mieć powodzenie w życiu kobieta winna być na tyle wykształcona, żeby przyciągać głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić inteligentnych". No i dziewczyny prowadzą grę pełną niedopowiedzeń, kuszą, przyciągają, zaraz potem odpychają, starają się trzymać w niepewności... Wszystko po to, by zainteresowanie sięgało zenitu... Dziś wieczorem znajdę te moje zdjęcia, więc myślę, że dziewczyny jutro będą mogły zaprezentować się w całej krasie...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum