Dam, dam, tylko milczałem bo liczyłem, że się Jusia na haczyk złapie a tu nic.
Ale trudno, życie nie może się składać z samych sukcesów. A u mnie tak... w marcu mam PETa, więc pewno trza będzie chemię jakąś przyjąć, i szybko do siebie dojść, bo kombinuję w Taterki wypad w kwietniu. Do 20 kwietnia. Jak ktoś by chciał połazić po zimowych Tatrach w ładnym słonku, to chętnie uczynię to w grupie. Minimalne doświadczenie górskie niezbędne, tudzież sprzęt. Śnieg kwietniowy w Tatrach to tzw. betony - mocno zmrożony i bezpieczny. Niezbędne są raki, dziaba, oraz kije trekkingowe. Oczywiście trza mierzyć siły na zamiary i dostosować trasę do możliwości najsłabszego uczestnika. Noclegi w schroniskach. Jak ze zdrowiem/kondycją będzie kiepsko, to proponuję start z Murowańca, i przez Kasprowy do przełęczy pod Kopą i zejście do schroniska na Kondratowej Hali. Jak ze zdrówkiem lepiej będzie, to z Murowańca przez Czarny Staw Gąsienicowy i Zawrat do Piąteczki. Czyli trasy proste, łatwe i przyjemne. Jakby chętni byli, to może by to nazwać Pierwszy Tatrzański Rajd Onkologiczny Fundacji DSS?
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Jakby chętni byli, to może by to nazwać Pierwszy Tatrzański Rajd Onkologiczny Fundacji DSS?
a na ile Ty w te Tatry idziesz ? a kto będzie nam kobietą nosił te toboły tz. plecak te dziaby i co tam jeszcze czy ty nas chcesz zamęczyć w tych Tatrach no albo może zgubić i się pozbyć żeby mieć spokój aaaaaaa ?
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Jak to kto będzie nosił? Przecież od zarania dziejów mężczyzna niósł włócznię, a za nim szła kobieta z zawiniętym w chustę niemowlakiem przy cycu, tobołkami z dobytkiem, a za rękę prowadząc jeszcze czwórkę drobiazgu... jesteście genetycznie przystosowane do dźwigania ciężarów. Nawet wzrost macie niższy, żebyście nie musiały się bardzo schylać żeby coś z ziemi podnieść...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
No patrz, to ja chyba facet jestem , bo jakos wyzszego ode mnie to nie jest tak latwo
Gazda i co Ty na to ?
Gazda napisał/a:
.. jesteście genetycznie przystosowane do dźwigania ciężarów. Nawet wzrost macie niższy, żebyście nie musiały się bardzo schylać żeby coś z ziemi podnieść...
my takie chucherka miałbyś sumienie ? my kobiety jesteśmy stworzone żeby nas przytulać a nie gonić po górach
_________________ Bije zegar godziny , my wtedy mówimy: '' Jak ten czas szybko mija '' - a to my mijamy .
Stanisław Jachowicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum