ehhh ja to zawsze pojawiam się w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie i wychodzę na tym tak jak wychodzę właśnie
a tyle razy mówiłam sobie uważaj co piszesz, za dużo nie paplaj, przynajmniej nie u Gazdy I co ? I mam !
Ale ja znajdę sposób na Gazdę , oj znajdę
_________________ Anelia
Jeśli wiara czyni cuda,trzeba wierzyć,że się uda !
Anelko, widzę Twój wpis z godz. 8:07. Pierwsza powiedziała Gaździe dzień dobry i to jakie przywitanie. Widzę, że walka o Gazdę zaczęła się na poważnie
Dzień dobry
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Justysiu i taki był zamiar
Bo do Gazdy wszyscy zaglądają...
Miłego dnia Kochani!:*[/b]
_________________ --
Bernadeta
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum